Şimdi Ara

GT840'a rağmen Oyunlarda Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2gb gt 840 var ama ets2'de bile yüksek grafiklerde kasıyor onu geçtim lolde bile yüksek grafiklerde takılmalar oluyor nedir sorun

• Isınma durumları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Isınma durumları nedir?

sol tarafında fan bölümü var o kısım 50 derece oluyodur 7 aydır kullanıyorum laptopu ilk günkü gibi ısınıyor
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Driverler güncel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazlı -- 26 Temmuz 2015; 14:25:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

2gb gt 840 var ama ets2'de bile yüksek grafiklerde kasıyor onu geçtim lolde bile yüksek grafiklerde takılmalar oluyor nedir sorun

BİR OYUNU OYNAMAK İÇİN SADECE EKRAN KARTI OLMASI GEREKMEZ EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ VE DİĞER PARÇALARIN SİSTEMDE DAR BOĞAZ SORUNU YAPMAMASI GEREKİR BOYLE BİR DURUM OLURSA KASMA OLUR SİSTEM ÖZELLİKLERİNİ YAZARSAN.
  • Selamun Aleyküm, bymustafa59 a katılmakla birlikte 840m performanslı diyebileceğimiz bir gpu değil, ayarlarınızı düşürüp, sistemin çalıştığı diskde daha cok bos alan bırakıp, genel temizlik, defrag ve sistemin olabilecek tüm güncellemeleri, bios, gpu, işletim sistemi gibi yaparak deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

2gb gt 840 var ama ets2'de bile yüksek grafiklerde kasıyor onu geçtim lolde bile yüksek grafiklerde takılmalar oluyor nedir sorun

BİR OYUNU OYNAMAK İÇİN SADECE EKRAN KARTI OLMASI GEREKMEZ EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ VE DİĞER PARÇALARIN SİSTEMDE DAR BOĞAZ SORUNU YAPMAMASI GEREKİR BOYLE BİR DURUM OLURSA KASMA OLUR SİSTEM ÖZELLİKLERİNİ YAZARSAN.

işlemci i5-4210 ram 8gb
  • Bütün driverlerinizi tek tek güncelleyin veya kaldırıp tekrar tekrar güncelleyin tek bir donanımdan çıkmaz bu sorunlar veya parçalar çok ısınıyor olabilir ısı değerlerini atarmısın ?

Veya en temizinden bir format ve güncell driverler başka birşey olamaz diye düşünüyorum :)
  • hocam chrome'de 3 sekme açıkken ısı budur + soğutucu da var. hocam ben driverleri güncellemeye baslıyorum
     GT840'a rağmen Oyunlarda Kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazlı -- 26 Temmuz 2015; 22:23:49 >
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Dereceler stabil sorun yok en son çare olarak driverleri güncelleyin tek tek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assains07

hocam aygıt yöneticisinden ekkran kartına ve işlemciye baktımda günceller driver güncelleme programı felan indirip mi güncellesem önerebilceğin bi yol varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assains07

hocam aygıt yöneticisinden ekkran kartına ve işlemciye baktımda günceller driver güncelleme programı felan indirip mi güncellesem önerebilceğin bi yol varmı

Driver booster programıyla güncellenmemiş driverleri bulip hepsini güncelleştirip tekrar deneyin umursamadığınız şeyler bile sorun yaratabiliyor :)
  • Nvidia denetim masasından 3d ayarlarından gerekli ayarları yaptınız mı oyunlarda kart geçişi sıkıntısı olabilirki öyledir muhtemelen bu ayarlar yapılı değilse yapın deneyin yine olmazsa program ekle kaldırdan nvidia sürücülerinin hepsini kaldırıp tekrar kurun
  • hocam driver booster yükleyip tüm güncelleştirmeleri yaptım nvidia denetim masasını da ayarladım ama yine kasıyor oyunlarda ya
  • Oyunu tanıması gerekir ayarları nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Oyunu tanıması gerekir ayarları nasıl yaptınız?

hocamhttps://www.youtube.com/watch?v=6Q8pU_a42l0 bu linkten baktım ayarların aynısını yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazlı -- 29 Temmuz 2015; 0:47:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.