bende böyle gözüküyo.. 1.0.4.0 yama var. sadece baş büyük harfler gözüküyo.. yada o tip bişe.. napcam? sadece bende mi böyle?
Yeni yamalarda grafik menüsü daha bir çeşitlendi, yeni seçenekler eklendi bu sebeple bu sorunu yaşaman doğal... 1.0.6.0 ve sonrası bir yamayı yüklemen gerekli...
quote:
Orijinalden alıntı: ensar0606
quote:
Orijinalden alıntı: UnReaL.4
bende böyle gözüküyo.. 1.0.4.0 yama var. sadece baş büyük harfler gözüküyo.. yada o tip bişe.. napcam? sadece bende mi böyle?
107 yamayı yüklerseniz sorununuz düzelecektir
hımm yükleyelim bakalm
Arkadaşlar benim bi sorum olacak. Ben yamayı yükledim. Fakat oyunun dili yine ingilizce.Yükledikten sonra başka bir işlem yapmam gerekiyormu acaba? Birde radyodaki müzikleri nerde bulabilirim??
quote:
Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin
Arkadaşlar benim bi sorum olacak. Ben yamayı yükledim. Fakat oyunun dili yine ingilizce.Yükledikten sonra başka bir işlem yapmam gerekiyormu acaba? Birde radyodaki müzikleri nerde bulabilirim??
doğru ere yüklenmemiştir o o zman.. yüklerken yükleme yerini masüstü seç.. çıkan american dosyasını gta4/common/text altına kopyala
Merhaba,öncelikle kolay gelsin,seni ne zamandır takip ediyordum fakat siteye girişte bir problem olduğu için foruma giremiyordum.. :)
İngilizcem çok iyi,ayrıca babam hem ingilizce hem almanca biliyor,hani çok takıldığımız bir yer olursa sorarım. İstersen sen görevleri yaparken bana interneti verebilirsin,ben orayı hallediyim,yada istediğin görevi verebilirsin.Tabi,'Yok ben tek başıma hallederim' dersen anlarım. :) Hadi kolay gelsin..
hadi be ustam be 29 gorev kalmıs ayrılda gel guvenimiz sonsuz sana başarıcaksınnnn!!!!
bitiyor arkadaşşlar bier şey kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: olcibjk
Merhaba,öncelikle kolay gelsin,seni ne zamandır takip ediyordum fakat siteye girişte bir problem olduğu için foruma giremiyordum.. :)
İngilizcem çok iyi,ayrıca babam hem ingilizce hem almanca biliyor,hani çok takıldığımız bir yer olursa sorarım. İstersen sen görevleri yaparken bana interneti verebilirsin,ben orayı hallediyim,yada istediğin görevi verebilirsin.Tabi,'Yok ben tek başıma hallederim' dersen anlarım. :) Hadi kolay gelsin..
bence olabliri interneti falan alırsa arkadaş olmuşken tam olsun dimi.. tam Türkçe süper olmazmı?
ensar bi bak istersen
görevler bitiyor zaten bittikten sonra internete başlarız yada EFLC ye başlarız şu son kalan görevleri bitirimde duruma göre bişey yaparız
Benim de demek istediğim beklemene gerek yok,internetteki yazıları halledeyim istersen.?Zaman kaybı olmasın..
azmin ve başarın için tebrik ediyorum.
bide bişe sorcam..
cümleleri kelimelerin direk anlamlarına göre çevirmiyosun dimi.. hani cümlenin tamamında ne anlatmak istemiş ona göre yapıyosun dimi.
kuzeniko 0.5in yzde 50sindeyim diye midir ne cümleler çok anlamasız sanki kelime kelime çevrilmiş aman öyle olmasında....
quote:
Orijinalden alıntı: UnReaL.4
bide bişe sorcam..
cümleleri kelimelerin direk anlamlarına göre çevirmiyosun dimi.. hani cümlenin tamamında ne anlatmak istemiş ona göre yapıyosun dimi.
kuzeniko 0.5in yzde 50sindeyim diye midir ne cümleler çok anlamasız sanki kelime kelime çevrilmiş aman öyle olmasında....
Eğer öyle değilse bu kadar emeğe yazık olur gerçekten,çok iyi gidiyor çünkü. :)
kelimenin anlamı neyse o ama oguz gürselin yaptığı çevirilerde çok sağlam kuzeniko yaması bence çok ii sözlükle çevirme yok onda
quote:
Orijinalden alıntı: olcibjk
Benim de demek istediğim beklemene gerek yok,internetteki yazıları halledeyim istersen.?Zaman kaybı olmasın..
özelden msn adresini atarsan gönderirim sana çeviri
ustam tebrikler sana
hocam bende sorun var ama. kelimelerin yerine 1 harf çıkıyor ve mesela birini arayınca oyundan atıyor.
Ensar Kardes Süper Gidiyorsun. Elllerine Sağlık.
Bende yardım etmek isterdim ama ingilizcem çok çok iyi değil
destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar tekrar üzerine basa basa söylüyorum lütfen tekrar tekrar aynı soruları sormayalım yamanın düzgün çalışması için 107 patch in yüklü olması lazım çünkü editlediğim diil dosyası 107 yamasının dil dosyasıdır.