Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ensar0606

destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar tekrar üzerine basa basa söylüyorum lütfen tekrar tekrar aynı soruları sormayalım yamanın düzgün çalışması için 107 patch in yüklü olması lazım çünkü editlediğim diil dosyası 107 yamasının dil dosyasıdır.

bence linkin altına yaz her indiren yaşar bu sorunu bakmaz buralara
  • Arkadaşlar internetteki çevirileri devraldım,ensar arkaşın çevirileri bitene kadar benim çevirilerde biter,çok güzel bir yama geliyor gerçekten,yalnız bu yama işi öyle göründüğünden kolay bir iş değilmiş,gerçekten çok zor,hele ensarinki..O yüzden morel bozucu yorumlar yapıpta Ensarın morelini bozmayın,bakın saat 1:40 hala devam ediyoruz..Az sabır,Ensar, şeytanın bacağını kırdı bu sefer
  • Ya ben birşey soracağım fakat bunu yanlış anlamayın. Aksine hoşuma gittiği için soruyorum belirteyim. Kikiyi tavladım herşey iyi güzel gidiyor. Bazen sms atıyo "Niko seni düşünmeden yapamıyorum.Ara beni sesine sana ihtiyaçım var gibisinden" Arıyorum aramızda geçen konuşma hiçte bana ihtiyacı varmıs gibi durmuyor. Bu kız benle kafamı buluyor?
  • klasik kadınlar işte
    ne istediklerini kendileride bilmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

ensar abi emeğine sağlık ellerine sağlık gözlerine sağlık yamayı ilk bitiren kişisin . Artık sen kralsın.

eywl. kardeşim saolasın oyun camiasına yararımız dokunduysa ne mutlu bize
  • valla arkadaş 107 patchi yükledim oyun bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 7 Temmuz 2010; 19:33:51 >
  • evet ya bu 1.7.0.0 patch yükleyince oyun bozuluyor açılmıyor birdaha" gta 4 fatal error ws10" bu hatayı alıyorum ve açamıyorum oyunu ne yapıcaz ne edicez bulamadım gitti türkçe olarakta oynayamadım gitti bu oyunu.
  • gta 4 ü komple silin üzerine 107 yi yükleyin temiz kurulum olsun yada hata kodunu google de yazın çözümü vardır arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen yama çalışıyor...
  • yok arkadaşım yamanın çalışmadığını söylemedim ben sana emeğine sağlık yama için sadece gta nın kurulumu için söyledim ben.
  • Ensan büyüksün baba bu yama çıksın parti yapıcam

bu arada yamayı dört gözle bekliyorum.

• venomtrk askerde olmasaydı sana çok yararı dokunurdu. O adam bu işlerde hakkaten çok sağlam gidiyor. Yamanın yapım sürecinde yamayı test edip senin daha iyi bi çalışma çıkarmanı sağlayabilirdi özellikle Konunun anlam bütünlüğünün korunması açısından. zaten bu yama çıkmassa kendisinin yapacağını söylemişti askerlik süreci başladı. İnşallah harika bir yama çıkar gerçekten sabırsızlanıyorum.
  • Ben oyunu %33'te bırakmıştım..Tekrar başlamak lazım Ceviri için teşekkürler
  • Ensar bey yama eski patchlere göre editli bir şekilde sizde var mı acaba? çünkü patchleri yükledikten sonra oyuna bir türlü giremedim eski patchlere editlerseniz(hatta oyunun ilk txt dosyasını editleyin o bana lazım kullanıcam)sevinirim kolay gelsin size.Bu arada 24 görev kalmış tam gaz devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

gta 4 ü komple silin üzerine 107 yi yükleyin temiz kurulum olsun yada hata kodunu google de yazın çözümü vardır arkadaşlar konuyu saptırmayalım lütfen yama çalışıyor...

gta 4 ü sildikten sonra patch i nasıl yüklicez ki?
  • Ya beyler 107 yamasını yükledikten sonra oyuna giremiyoruz dediniz de 2 . sayfayı bi arayın orda çözüm olcak ben bugün aynı sorunu yasadım Games For Windwos Live 3.3 ü yükleynce halloldu...
  • Arkadaşlar bu çeviride son durum nedir neden tüm çeviri ortaya çıkmadı daha?

Yada çıktıda benim kaçırdığım bir yer mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Arkadaşlar bu çeviride son durum nedir neden tüm çeviri ortaya çıkmadı daha?

Yada çıktıda benim kaçırdığım bir yer mi var?

İlk başlığı takip et,çevirinin bitmesine kalan görevler yazıyor..
  • Peki kaç güne biter bu çeviri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

venomtrk askerde olmasaydı sana çok yararı dokunurdu. O adam bu işlerde hakkaten çok sağlam gidiyor. Yamanın yapım sürecinde yamayı test edip senin daha iyi bi çalışma çıkarmanı sağlayabilirdi özellikle Konunun anlam bütünlüğünün korunması açısından. zaten bu yama çıkmassa kendisinin yapacağını söylemişti askerlik süreci başladı. İnşallah harika bir yama çıkar gerçekten sabırsızlanıyorum.

venom askerde ama boş durmuyo şu an black mirror u çeviriyo türkçeye
    ama merak etme ensar ın gayet güzel iş çıkardığına eminim.oyunun hikayesini ve detaylarını tam olarak anlamamıza yeter bişe yapacağına sende emin olabilirsin. ve çalışma hızıda küçümsenemeyecek kadar hızlı
    yani 4 kişi olsa bu kadar çevirirdi

• benim anlamadığım şimdiye kadar neden kimse bunu çevirmedi insanlari aylarca yalan söyleyip kandırdılar bu işin sonuna yaklaşmışken daha kimsenin yardımını istemiyorum inanın çünkü başta yardım ederim diyenlerin hepsi fos çıktı o yüzden ben kendim bitiriyorum inanın kendin yapabildikten sonra başasının eline bakmaya hiç gerek yok boş verin gitsi başkaları çevirseydi şimdiye kadar çevirirdi zaten
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.