Bildirim
GTA 5 Gtx970 Coil Whine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GTX 9XX serilerinin hepsinde aynı sorun var malesef. Fakat işlemcide de aşırı ısınma söz konusu ise 50 TL lik CPU fan almanız yararınıza olacaktır zira işlemciniz aşırı ısındığı için de FPS düşüşleri yaşarsınız. SAYGILAR. -
Ses nasıl bir ses?Genelde menulerde ve yüksek fps alınan sahnelerde oluşuyor coil whine.Oyunu oynarken çıkan sesin coil whine olmama ihtimali de var o yüzden.Fps kaybı dediğin de nasıl bir kayıp.Keşke biraz daha açsaydın. -
970'lerde var sorun. Ben GTX 960'ı olup da sorunu olan denk gelmedim. GTX 980'de de pek sıkıntı yok. -
Coil Whine olan ekran kartını götürsek yenisini verirler mi (Vatan bilgisayar)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenisini verirler ancak yeni verilen 970 te de aynı durum söz konusu olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ac97
Yenisini verirler ancak yeni verilen 970 te de aynı durum söz konusu olabilir.
Seri üretim olduğu için evet olabilir. Teknoloji biraz şans işi
Vatanda test ettirip alabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: mertov
Vatanda test ettirip alabilirsiniz
Dostum bütün bileşenleri internet üzerinden aldım montaj için topkapı mağazasına gidicem onlar nasıl test edebilirler ki? İşletim sistemi bile kurmadan. Başka PC de deneyebilirler heralde ama öyle oluyor mu bilmiyorum
Öyle oluyor hocam yaptırabilirsiniz -
asiri isinma dedigin kac derece?
Elle tutuğum zaman eli yakıyor onu anlayabileceğimiz program var mıdır? ısıyı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X