|
Bildirim
Ilk ps ve xboxta satcaklar sonra aynı kitleye bidaha pcden aldırcaklar.
|
Gta online bu kadar para basarken o kitleyi erkenden gta 6'ya yönlendirmek istemiyorlar. Test vs hikaye.
|
Benim sidik yarıştırma gibi bir derdim yok. Zira en iyi konsolun bile ancak orta sınıf bir PC ayarında olduğunu biliyorum. Sidik yapıştıran PC kullanıcıları da degil, PC kullanıcıları zaten konsolun muhatabı olmadığını biliyor. Sidik yarıştıranlar AMD'nin konsol için ürettiği ucuz ve uyduruk grafik çözümü ile 30 fps oyun oynayıp sonra da 4090'dan daha iyi diyen bazı konsol kullanıcıları. Senin gibi üç beş kişi konsolun basit ve kolay kullanımından, tak oyna vs gibi yönünden bahseder, gerisi aldığı 30 fps'de drop olmazmış diye onu över, büyük diye düşük çözünürlüklü tv ekranında oynamayı 144 Hz 4k monitörden üstün görür, konsol için oyun geliştiricileri tarafından düşürülmüş rezil grafikleri stabill diye över. Illaki anlatacaksın derdini haddini bilmeyenlere anlat, bir oyunda derdi güzel grafikler ve yüksek fps olanlar zaten konsolun PC dengi olmadığını biliyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 12 Aralık 2023; 13:55:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 12 Aralık 2023; 14:12:39 > |
|
|