Şimdi Ara

GTA4 patch çıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az evel oyunu oynarken uyarı verdi patch var diye indirdim 18 mb ama ne farketti bilmiyorum...

• PS3 içinmidir ?
  • fix online and freezes and framerate problems, anlaşılmıştır sanırım.
  • ps3 içn sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

ps3 içn sanırım.

dostum ben denemedim yani ps3 ü acıp bakmadım fakat şuanda playstation konularında ki başlık altında yazışıyoruz.aksi halde xbox başlığı altında olurdu diye düşünüyorum.evet ps3 için.
  • bende indiridim. Ama zaten önceden bir sorunla karşılaşmadığım için bir faydası olmadı diyebiliriz...
  • bende internete bağlıyken donma problemi oluyordu.. update i yapdıktan sonra 1 saat multiplayer oynadım donma olmadı.. umarım düzelmiştir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 'Frame rate' sorunu belli oranda azalmış.
  • Ben oyunu dün aldım ve dün akşam oynamak için PS3'e taktığımda oyunu update etti. Hiç donma sorunu olmadı. Çok sevindim, mükemmel bir oyun.
  • bende de donma problemi vardı
    update benim problemi çözdü :)
  • RockStar, GTA IV ‘te pek çok PS3 sahibinin yaşadığı problemleri gidermek için hazırladığı ilk yamayı yayınladı. Oyunun PS3 versiyonu için 1.01 versiyon
    numarasıyla adlandırılan yamayla, oyunda yaşanan donma ve multiplayer bağlantı problemlerinin giderildiği belirtiliyor.

kaynak:www.ps3turkiye.org

GTA4 patch çıktı...
  • Hadi bakalım gözünüz aydın
  • Arkadaşlar bişi sorucam bende kaplamalar geç geliyo Xbox360'ta oynuyorum GTA IV'ü daha doğrusu oynayamıyorum Onun için bi çare çıktı mı acaba bilen varsa yardımcı olsun
  • Orjinal kullanacaksın yoksa çözümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Mayıs 2008; 13:49:18 >
  • Yalan söylüyor yahu, 360 ı bile yok bunun...

Bu arada patchin her sorunu çözmediği, single da crash devam ediyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Mayıs 2008; 15:40:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Yalan söylüyor yahu, 360 ı bile yok bunun...

ben sıngle oynuyorum.crash falan görmedim
  • Bandicoot nedir Gamertag in, akşam bi multi atalım senle GTA4 de...Yazmıycanmı hala
  • Tamda oyunu aldığım gün çok iyi oldu donma felan olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Yalan söylüyor yahu, 360 ı bile yok bunun...

nerde okudun?
  • Oh be ! Şu donma olayının çözüldüğüne çok sevindim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.