Şimdi Ara

gts 450 ? hd 5770 ? oyunlardaki sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkse mrb yeni bir ekran kartı alıcam seçimim ikisinden biri olucak arastırdım 5770 daha iyi bi kart deniyo heryerde tamam ama sorun şu ki ne kadar iyi olsada nvidia nın oyunlarda bariz üstünlügü var herkes bilir yanlışşa duzeltin bilmiş oluyım aralarında cok fark varmı bu ıkı kartın oyun cıktıgında hep patch bekle sürücü guncelle gercekten bu kadar ugrastırımı daha önce ati hiç kullanmadım yorum yapan herekse şimdiden tessekur ler

• Nvidia'nın oyun üreticilerine "reklam yapması için" para verdiği doğrudur. Bariz bir yorum yapmak için lütfen ikisi arasındaki "benchmark" karşılaştırmalarına bakın. son 1 yılda Nvidia sürekli zarar açıklarken, amd sürekli kar açıklıyor. Amd kartlar daha az güç tüketip, daha az ısınıyorlar. Gerçi genellemek çok doğru değil.
  • yanlış anlaşilmasın ben nvidea daha iyi demiyorum pek anlamadıgım içinde zaten siz bilenlerden yardım almak için actım baslıgı msj nız ıcın tessekurler driver patch olayına kafam takıldı herkse 5770 daha iyi diyo bencede daha iyi testlere baktım 5770 ugarsmaya deyıcek bı kartmı ıkısı arasında performansı
  • Aşağıdaki ödeme koşulu ile alabilirseniz bu fiyata özel soğutmalı GTS450 gayet uygun olur.

KDV Bizden
    WorldCard 6 Taksit, Maximum 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme;

185 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n450-1gi-gts450-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50789

HD5770 ile aradaki fiyat farkına değecek kadar bir performansı yoktur.

• fiyat cok iyi gercekten tessekur ederim
  • seni sanırım birileri yanlış yönlendirmiş yıllardır nvidianın oyunlarda bariz bir üstünlüğü falan yok. haa bu nvidia kötüdür demek değil ancak ortada bariz bir gerçek varsa o da yıllardır amd nin eş performanslı kartları hatrısayılır miktarda daha ucuza satıyor olmasıdır. 5770 kullanan birkaç arkadaşım var senin düşündüğün gibi hiçbir sorun yaşamadılar şimdiye kadar ayrıca 5770 in gts450 den daha performanslı olduğuda bir gerçek. ancak rahat bir oyun deneyimi için üzerine biraz daha koyup 6850 düşünebilirsiniz oyunlarda hiç sorun yaşamayacagınıza eminim
  • üstünlük derken performans anlamında demedim driver ve oyunlada ki uyumluluk anlamında haklısınız zaten 5770 de karar kıldım 6850 alabirim bıraz daha ustune koyup tamam da sadece onla bitmiyo psu yuda degıstırmem gerekıyo ozamn masraf baya artıyo bendeki high power 350watt şimdilik 5770 le idare ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baty8499 -- 21 Mayıs 2011; 18:50:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    GTX 1050 ekran kartı iyi midir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • google varken niye soruyorsun ki
    kendin bakıcaksın
    inceleme, review taglarıyla yaz düsündügün kartları karsılastırmalı incelemelerine bak
    insan psikolojisi gereği bir seçim yaptımı o seçimin arkasında duruyor
    yani ati alanlar burda o nedenleri öne sürer az ısınıyor, ucuz filan ama geç gelen yazılım desteğinden filan bahsetmez
    onun icin kendin inceliyceksin tarafsız gözle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.