Şimdi Ara

GTÜ mi DEU mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kalkıp izmirden gebzeye gidilir mi?

• deu yaz pek farkı yok iki üniversitenin.Yani kalkıp gidilmez.
  • GTÜ bilgisayar eğitimi çok iyi.
  • gtu bilgisayar akademik kadro güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deu git bence sosyal ortam olarak daha iyi akademik kariyer olarak çok farketmez deu nunda pc mühendisliği gayet iyi
  • pc muh

Gel gor begenemzseb myp ile geri gidersin

• boşuna yazmayın şu bölümü zamanında diş hekimligi tutarken gebze teknik üniversitesi bilgisayar mühendisligi yazdım okul geçen sene bitti 2.8 ortalama ile bitirmeme ragmen 4 ay iş aradım bulamadım en sonun kocaeli teknoparklarda bi iş yerine girdim 3 ay 1.300 tl asgari ücretle çalıştım sonra 2.000tl oldu zaten kiralar pahalı 1+1 eve 700tl veriyorum eşya aldım eve 2.el falan onun taksiti var 500 tl e zaten faturalar 300 tl maaşın 1.500 tl sini ben görmeden ucup gidiyo 500 tl ile market alışverişi mi yapıcaksın birikim mi gidin hemşirelik yada ögretmenlik okuyun 3.000 tl maaş hemde işte kolay özel sektör yamyam

gtü mezunu birinin bir yorumu 1ay önce yapılmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

boşuna yazmayın şu bölümü zamanında diş hekimligi tutarken gebze teknik üniversitesi bilgisayar mühendisligi yazdım okul geçen sene bitti 2.8 ortalama ile bitirmeme ragmen 4 ay iş aradım bulamadım en sonun kocaeli teknoparklarda bi iş yerine girdim 3 ay 1.300 tl asgari ücretle çalıştım sonra 2.000tl oldu zaten kiralar pahalı 1+1 eve 700tl veriyorum eşya aldım eve 2.el falan onun taksiti var 500 tl e zaten faturalar 300 tl maaşın 1.500 tl sini ben görmeden ucup gidiyo 500 tl ile market alışverişi mi yapıcaksın birikim mi gidin hemşirelik yada ögretmenlik okuyun 3.000 tl maaş hemde işte kolay özel sektör yamyam

gtü mezunu birinin bir yorumu 1ay önce yapılmıs

Ben geçtim o yorumları artık. Binlerce liraya başlayan da var yurtdışında çalışanda var onlara ne demeli.
    Deu yazıcam gelirse bilgisayar gelmesse makina daha da takılmıyorum şubüniversite muhabbetine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 1 Ağustos 2016; 9:02:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.