Şimdi Ara

GTX 1060 GPU kullanımı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler sistemi yeni topladım. Sistemimde i5 4690K MSİ Gaming z97a anakart Evga 650W 80+ Gold PSU 1 TB WD blue hdd SSD yok MSİ gtx 1060 6G modeli var LOL vs Cs go da %10 un üzerine cıkmıyor bunun yanında ise fps 35 40 arası. GTX 1060 GPU kullanımı çok düşük
    Birde fotoğrafta ki gibi seçenek ekran kartı arayüzünde yok. Sürücüler ve windows son sürüm.

• Sürücün güncelmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hepsi güncel windows ' da dahil.
  • manyaklan M kullanıcısına yanıt
    o seçenek laptoplarda olur,nvdia optimus 2 gpu olan laptoplarda
    masaüstü pclerde olmaz,çünkü zaten sürekli olarak nvdia gpu yu kullanıyorsun masaüstünde,monitör kablon ona takılı,dahili grafik birimine öyle direkt geçemezsın
  • Ama oyunlarda %10 u geçmiyor. Nedeni ne olabilir ?
    Ddu indir denetim masasından NVidia kaldır pc'yi yeniden başlat sonra ddu kurup güvenli modda nvidiyı sil ve gtx1060 kutuda gelen driver cdsini yükle

Driverdan kaynaklı sorunlar en garanti böle çözülüo ondada olmassa sorun driverda değildir gibime gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 27 Eylül 2016; 9:29:37 >
  • Kutusunda DVD cıkmadı. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Laptop düşük gpu kullanımı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çıkmadına eminmisin burdaki linkte gtx1060 msi modeli var ve cdvar
    http://www.overclockersclub.com/reviews/msi_gtx1060_gaming_x_6g/

• Özür dilerim şimdi dikkatlı baktığımda kutudan cıktı. şimdi dediklerinizi deniyeceğim daha sonra tekrar msj atarım teşekkürler.
  • Masaüstünde Windows + R tuşuna basın. Çıkan Çalıştır ekranına "winver" yazıp Enter'a basın.
    Açılan penceredenin görüntüsünü buraya atar mısınız?

MSI GTX1060'ı Windows 10 1511 sürümü öncesi tanımıyor. DX12 güncellemesi Windows'a 1511 sürümü ile geliyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_119251473/tm.htm

İnceleme başlığımda anlattım durumu.

GTX 1060 GPU kullanımı çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 27 Eylül 2016; 9:57:12 >

• 1607 yüklü suanda.
    Durum halen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaklan -- 27 Eylül 2016; 10:46:40 >
    Windows 10 konusunda böyle bir sorun ve çözümü vardıhttps://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

(CS GO, DOTA 2, LOL gibi oyunlarda fps düşmesi yaşanabiliyor.

Çözüldü = XBOX uygulaması >> Ayarlar >> DVR seceneğini kapatın >> FPS sorunu ortadan kalkacaktır. )
  • Onu' da yaptım Ekran kartını FurMark ile testiimde %99 GPU kullanımı %38 CPU kullanımı ile sorun yaşamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.