Şimdi Ara

GTX 1060 için gerekli watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart: Asus P8H77-M LE

İşlemci: İntel Core i5-3570 3.4Ghz

Güç Kaynağı: Thermaltake Litepower 700w

Ram: 12 gb

Ekran Kartı: Amd Radeon R9 280 3 gb

Bir kaç gün önce GTX 1060 OC 6GB aldım fakat psu nun yeterli olacağından emin olamadığımdan kartı henüz takmadım. Mevcut psu gerekli gücü karşılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ocak 2018; 7:15:30 >

• fazlasıyla yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 watt tdp değeri var zaten. Sağlamsa psu, çok çok cok yeterli.

• Ooo 700 wat ile gtx 1080 ti bile kullanirsin.Benim kasada 350 wat psu ile gtx 1060 kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

120 watt tdp değeri var zaten. Sağlamsa psu, çok çok cok yeterli.

Emin olamadığım bir konu da o aslında, 'sağlam' olması. Şu an da oyunlardayken psu dan geldiğini anladığım bir ses çıkıyor, oyunu alta alınca ses seri şekilde azalıyor felan... Daha önce bu ses ile ilgili konu açmıştım şimdi replay etmek istemiyorum. Tabii son zamanlarda ekran kartının fanlarından da sanki bir şey sürtüyormuş gibi cızırtı sesi gelmeye başladı, bilemiyorum.
    Neyse artık bugün takıp kullanacağım kartı, bunca zaman gelen şu sesin kaynağını da anlamış olacağım hiç değilse. Cevap için teşekkürler hocam.

@Aléister Crowley
    İyi cesaret hocam

• Yok hocam benim yaptığım bir olay değil bende Msi Aegis var hazır pc Msi kendi cimriliğinden 350 wat koymuş ama gayette gtx 1060ı götürüyormuş kendim pc toplasam 600 wattan altı psu takmazdım
  • Aslında sorunun cevabı açtığın konuda var. R9 280 200 w tdp değerine sahip. 200 w lık 280 i besleyebiliyorsa 120w lık 1060 ıda besler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 15 Ocak 2018; 2:17:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSU müsrif bile kaçmış diyebilirim. Bu devirde ileri seviyede hız aşırtma, çoklu ekran kartı kullanımı yapanlar dışında 600wlık bir çok kaliteli psu yeterli geliyor.
  • psu nun haricinde zaten kullandığı işlemci o ekran kartına yetmez darmoğazı köküne kadar
    hissedecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

psu nun haricinde zaten kullandığı işlemci o ekran kartına yetmez darmoğazı köküne kadar
    hissedecektir

+1

O kısım su götürmez bir durum şu an.

Ben bile i7 6 serisinden x79 chipsetli i7 3xxx serisine dönüş yapacağım, 4c/8t yetmiyor BF1 e.
    6c/12t ile yola devam edeceğim.
  • anıl i7 3930k yı söylüyosan o cpu 130 watt yani oyun için alıncak cpu değil

ryzen 1600 ü diyosan 6 c 12t diye ona indirim geldi 189 usd alınamilir
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Bir gün siyah dumanlar çıkarsa kasadan ağlama 😂

• quote:

anıl i7 3930k yı söylüyosan o cpu 130 watt yani oyun için alıncak cpu değil

ryzen 1600 ü diyosan 6 c 12t diye ona indirim geldi 189 usd alınamilir

Biliyorum Serkancım. Ama benim garip bir saplantim vardir genel olarak. Trende uymayı sevmiyorum. O gün konuşulan ürünü kullanmayi sevmem. En tepedeki ürünü kullanmayi sevmem. Sürekli tavsiye edileni yapmayı sevmem mantıklı olsa bile. Farklı şeyler denemek daha zevkli geliyor pc konusunda. Amd işlemciyi mantıklı görüyor ancak sempatik bulmuyorum kendime. Oysaki gayet alınabilir.

İ7 3 serisi 3960x i pc de görmeyi istiyorum sadece. Hepsi bu. Bf1 e i7 8 cekirdek agir geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

psu nun haricinde zaten kullandığı işlemci o ekran kartına yetmez darmoğazı köküne kadar
    hissedecektir

Core 2 Quad Q9300 ile GTX1060 kullanıyorum I7-4790K ile aynı performansı veriyor
  • TT kaliteliyse yeterde artar bile. Corsair VS450 ile Q9300, 4*2 8GB Ram, 6 adet 3.5" HDD, 6 adet Fan ve 2 adet GTX1060 besliyorum. Yetiyor hepsine Corsair hakikatten kaliteli yapmış. 3 senedir sistem 7/24 açık
  • Bende Asus 1060 6g kullanıyorum. Sendeki psu fazla bile bende 550 var

• Konuya yazanlar olmuş yeni görüyorum. Kartı taktım iki gündür kullanıyorum darboğaz yapacaktır diyen arkadaşlar olmuş fakat verdiği performanstan gayet memnunum. Warhammer 2 de 50-60 larda geziyorum, istediğim buydu ve performansta çokta önemli bir sorun yok dediğim gibi.
    Ama bahsettiğim psu dan geldiğini sandığım ses devam ediyor. Oyunlarda yine ses artması oluyor, boştayken veya oyunu alta alınca ses kesiliyor... 700 watt yeterli evet ama benim psu sanırım ölüyor. Kartın gerekli gücü çekemediği kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 18 Ocak 2018; 7:48:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.