Şimdi Ara

GTX 1070 Darboğaz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. GTX 1070 ve AMD Ryzen 5 1600x kullanıyorum. Dying Light 20-100 arası gidip geliyor. GTA 5 yer yer fps düşüşleri aniden donma sorunları yaşıyorum. Ekran kartı tam gücü dying light oyununda vermiyor. 1080p 60hz full hd bir monitörüm var tavsiyelerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 3 Haziran 2017; 12:24:10 >

• işlemciden kaynaklı darboğaz olması imkansız. RAM ler anakartın desteklediği RAM lerden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

işlemciden kaynaklı darboğaz olması imkansız. RAM ler anakartın desteklediği RAM lerden mi?

Team T-Force Vulcan 2400MHz ramlerim
    Anakart: Asus Prime B350M-A
  • 5-6 yıllık oyunda bile 1080p aa açınca ağızı burnu yamulan karta hangi işlemci ile dar boğaz yaşattınız? p4 2.8gz filan anca yaşatır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

5-6 yıllık oyunda bile 1080p aa açınca ağızı burnu yamulan karta hangi işlemci ile dar boğaz yaşattınız? p4 2.8gz filan anca yaşatır?

Dar boğaz demeyelim o zaman. Sorun nedir sizce?
  • Msi afterburner ile her iki oyunda da oyun içi cpu, gpu kullanımları ve sıcaklıkları ve fps değerinin gözüktüğü birkaç ekran görüntüsü atarsanız iyi olur. Her oyunda mı bu şekilde sorun var yoksa sadece bu iki oyunda mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Msi afterburner ile her iki oyunda da oyun içi cpu, gpu kullanımları ve sıcaklıkları ve fps değerinin gözüktüğü birkaç ekran görüntüsü atarsanız iyi olur. Her oyunda mı bu şekilde sorun var yoksa sadece bu iki oyunda mı?

Şimdi test yaptım GTA V GPU %99 CPU%70 seviyelerinde ve fps aniden düşmüyor tüm ayarları en üste çektiğim zaman. Ama dying light malasef sorunlu. Acaba bu oyun ile alakalı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nestea10 N kullanıcısına yanıt
    Oyun orijinal mı? GTA 5 ye darboğaz olmuyorsa hiç bir oyunda olmaması lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

Oyun orijinal mı? GTA 5 ye darboğaz olmuyorsa hiç bir oyunda olmaması lazım .

Dying Light değil. Yani en son denediğimde ayarları yükselttiğim de dar boğaz durumu olmadı sanırım. GPU kullanımı normal değil mi?
    Arkadaşın dediği gibi Dying Light orjinal oyun mu? Patch, crack vs. mi var? Oyun ile alâkalı sorun gibi. Yüksek ayarlarda sorun yok ise öyle oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Haziran 2017; 16:27:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet normal. Dting light i birde dsr ile 4k açın sorun çözülür muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Msi afterburner ile her iki oyunda da oyun içi cpu, gpu kullanımları ve sıcaklıkları ve fps değerinin gözüktüğü birkaç ekran görüntüsü atarsanız iyi olur. Her oyunda mı bu şekilde sorun var yoksa sadece bu iki oyunda mı?

Şimdi test yaptım GTA V GPU %99 CPU%70 seviyelerinde ve fps aniden düşmüyor tüm ayarları en üste çektiğim zaman. Ama dying light malasef sorunlu. Acaba bu oyun ile alakalı mı?

Elindeki GPU-CPU ikilisini bu denli kullanacak bir oyun kesinlike değil Dying Light. Şimdi baktım önerilen kart olarak GTX 780 verilmiş sizin kartınız abartısız iki katı güçlü. Yazılımsal bir problem gibi duruyor, ya oyundan ya sürücüden. Sanal çözünürlüğü 2K yapsanız belki bir düzelme olur.

• Arkadaşlar DSR olayını yapamadım yaptığım zaman yine 1080 olarak gözüküyor. Bu olayı nasıl çözerim?
    https://youtu.be/nDbU4KdXuyk

• quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

https://youtu.be/nDbU4KdXuyk

Merhaba 4K çözünürlükte GTA V benchmark testinde en fazla 20 fps gördüm acaba bir hata mı yaptım?
    Evet hocam bir yanlışlık var . 40 in altına dusmemeniz lazım. Kenar yumuşatma ayarını düşürüp deneyin bakalım. Raminiz ne kadar ?

Ama sonuç olarak üstteki arkadaşın dediği gibi dting light sorunlu . Siz yine 1080p devam edin. Zaten dsr ile oynadığınız zaman görüntü çamur gibi oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 4 Haziran 2017; 10:31:46 >
  • Ram 16 GB 2400Mhz
  • Oyun sorunlu felan degil.Imzada ki sistemle 90-130 fps arasi aliyorum max settings de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.