Şimdi Ara

GTX 1070 Temini İçin Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5000 TL lik sistem iGPU ile çalışıyor beyler bi' el atın :)

Artık fiyat düşmesini de beklemiyorum. Kurduğum efsane sistem eskimeye başladı :) İnsanlar nerden stok takip edip alıyor kartları? Bana yardımcı olabilir misiniz? Sürekli siteleri dolaşıp stok mu takip edicem ben?

Bir de en sorunsuz (coil whine, donanımsal sıkıntı vs olmayan) marka ve model hangisi acaba şu an? Ya da ileride çıkacak kartları mı bekleyeceğim.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyla alakası yok ama meraktan soruyorum, niye 500tlye işlemci soğutucu alıpta işlemci olarak i5 6600 tercih ettiniz?

edit:istabul vatana arasıra geliyor takip ederseniz belki denk gelirsiniz diyecemde, bu aralar bulmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 5 Temmuz 2016; 21:26:35 >
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Sistemimi nereden kontrol ettiniz bilemedim ama ben i7 6700 ile hyper 212 evo aldım.

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Evga mı almak mantıklı oluyor bu durumda? Garantisi ve taksit imkanı için türkiye'den almayı tercih ediyorum ama amazon kendi satıyorsa onu da tercih edicem son ihtimal. Teşekkürler :) Türkiye için zaman zaman stok kontrolü mü yapacağız bu durumda?

Yoksa önereceğiniz şurayı takip et gelir diyeceğiniz bir site var mıdır?

• ggnoplay kullanıcısına yanıt
    açtığınız sistem konusundaki ilk mesaja editlediğiniz resimde öyle gözüküyordu, i7 hyper212 tercihiniz daha iyi olmuş bu arada
  • Amazondan alabilirsin hocam.
  • Amazon konusunda hemfikiriz o zaman değil mi? Sırada hangi markanın hangi kartını almaya karar vermeye geldi. Donanımsal olarak hangisi sorunsuz şu an acaba? En sessiz ve f/p olarak en iyi kart hangisi acaba?

• Amazondan evga alınır tabiki 1070 şuan stoklarda var .
  • 550 dolar ilave vergi kaca gelecek pahali degil mi

• turkuazim kullanıcısına yanıt
    Amazon'da toplam 1550 liraya geliyor 1070'ler herşey dahil olarak, TR fiyatını baz alırsanız 500 lira fark ediyor.
  • Amazon fiyati 550 dolar * 2.94 = 1617 tl + 75 tl vergi (emin degilim %20 diyen var) = 1700 toplam dogru mudur

• Arkadaşlar Amazondan dikkatli alışveriş yapın. Şuan fiyatlar uçuk. 1070 founders edition 449 dolar, diğerleri daha ucuz mesela GB ın G1 sürümü 429 dolar. vergi taşıması v.s. toplamda 521.82 dolar. 1500 TL civarında. Daha fazlasını ödemeyin.

Bu arada isterseniz TR den alabilirsin. Sana kıyağım olsun. ŞUAN STOKTA. KAÇIRMA.

https://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn1070g1-gaming8gd-gtx1070-g1-gaming-8gb-gddr5-256bit-16x/p_64233/
  • Hocam stokta var dediğiniz "Shipped and sold by Amazon" olan ürünler mi yoksa ekteki gibi olan mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

GTX 1070 Temini İçin Destek

• kemikliet K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler altında 300 TL garanti vs için göze alınabilir üstelik vade farkı olmadan 9 taksit imkanı da tabiki güzel olur ama evga sc istiyorum ben aslında. GAMING x ikinci tercihim olacak.

• Yardım yazmak kurallar gereği yasak diye öyle destek yazdım çakallık yapıp aslında :) hakkaten şimdi düşününce bağış toplar gibi olmuş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.