Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metalizmm

quote:

Orijinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Geçen gün arkadaşım için kurduğum sistemde (Phenom II 955 MSI 6870) bayağı incelemedim TaskManager ile işlemci kullanımını ve CPU'ya %70 'in üzerinde yükleniyordu bir çok oyun... Yani Satandart 2.4 gibi hızlarda çalışan bir Q6600 dar boğaz oluşturuyor olabilir. Yani yalnızca Quad Core olarak düşünmeyin zamanla CPU'lar mimari olarakta eski kalabiliyor. Benim önerim voltajsız maksimum OC potansiyelini zorlayıp herhalde 3.0 gibi hızlarda çalışabiliyor. Aynı zamanda görsel ayarları biraz düşürmek oynanabilir...

voltajsız sınırda zaten bide grafik ayarlarını düşürsemde değişn bişe olmuyor gine ağırlaşmalar ve takılmalar devam ediyor. Yani gerçekten sorunum darboğazmı ?

ekran kartını daha yüksek işlemcili ve aynı miktar ram içeren bir pc de denedin m?bence darboğaz var en az 2.8ghz hızında işlemcin olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

hocam 16 x filtering az birşey değil o ayarda high detail seviyesinde tabii ki kasar
    ayrıca ekran kartınız o ayarda çalışırken işlemci yetişemeyebilir 8x te ve 4x teki sonuçları yazarmısın ve hangi oyunlarda kaç fps olduğunu

8x ve 4x denemiştim zaten sonuç aynı değişmiyor fps değerleri normal ama arada takılıyor mesela popüler oyunlardan örnek veriyim deus ex human revolution'da ara ara sürekli ufak takılmalar oluyor. Ayarları çok değiştirerek denedim bir şey değişmedi.Grafikleri çok üst düzeyde değil ama durum bu
  • Beyler Birşey daha.Pc'ye format attırınca fabrika ayarına geri dönüyor ya,peki format atıldıktan sonra anakart, ekran kartı, adobe falan filan bunları ben mi güncelleyeceğim yoksa güncel sürümümü olucak?Yoksa Tek tek benmi güncelleyeceğim bunları.Anakartı güncellemeyi bilmiyorum ondan sordum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Beyler Birşey daha.Pc'ye format attırınca fabrika ayarına geri dönüyor ya,peki format atıldıktan sonra anakart, ekran kartı, adobe falan filan bunları ben mi güncelleyeceğim yoksa güncel sürümümü olucak?Yoksa Tek tek benmi güncelleyeceğim bunları.Anakartı güncellemeyi bilmiyorum ondan sordum?

Senin kurman gereken ethernet driverı, diğer programlar ise baştan kurmalısın.
  • Benim imzama bakın artık gtx460 yok neden;
    Geçen yıl 2 yıl garantili vatandan gtx460 aldım gıgabyte marka 2 yıl garantili yaklaşık olarak 1 yıldır servise gidip geliyor yenisin verdiler sorunlar hiç bitmiyor yeniside serviste şu anda işte böyle bir kart gtx460 kullananlara helal olsun gtx260 gerçekten gta4 de bile gtx460 dan çoğu oyunda iyi ama 460 nvidia saçmaladı driverleriyle galiba bu sorun gitmedi bu donmlar takılmalar fsb düşmeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Benim imzama bakın artık gtx460 yok neden;
    Geçen yıl 2 yıl garantili vatandan gtx460 aldım gıgabyte marka 2 yıl garantili yaklaşık olarak 1 yıldır servise gidip geliyor yenisin verdiler sorunlar hiç bitmiyor yeniside serviste şu anda işte böyle bir kart gtx460 kullananlara helal olsun gtx260 gerçekten gta4 de bile gtx460 dan çoğu oyunda iyi ama 460 nvidia saçmaladı driverleriyle galiba bu sorun gitmedi bu donmlar takılmalar fsb düşmeleri.

Valla şansızlıkl mı, yoksa gerçekten bir sorun mu bilemedim ama umuyorum tez vakitte sorunun çözülür.

Ama ben GTA4 te patchler ile takılma ve donmalardan kurtuldum. COD BO da çok güzel bir oyun deneyimi çıkardım gayet de iyiydiler.

EDİT : İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 15 Eylül 2011; 18:34:19 >
  • Ethernet Driveri nasıl kurucam ben anlamamki onlara söyleyim kursunlar:)
  • DX10 oyunlarda donmalar oluyor daha DX11 de bu kartın sorunsuz çalışacağına hiç inanmıyorum.
  • herhangi bir çözüm bulan oldu mu beyler ? yorumlara baktım pek bi gelişme olmamış uzun süre mesaj atılmayınca bi soruyum dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

hocam 16 x filtering az birşey değil o ayarda high detail seviyesinde tabii ki kasar
    ayrıca ekran kartınız o ayarda çalışırken işlemci yetişemeyebilir 8x te ve 4x teki sonuçları yazarmısın ve hangi oyunlarda kaç fps olduğunu

8x ve 4x denemiştim zaten sonuç aynı değişmiyor fps değerleri normal ama arada takılıyor mesela popüler oyunlardan örnek veriyim deus ex human revolution'da ara ara sürekli ufak takılmalar oluyor. Ayarları çok değiştirerek denedim bir şey değişmedi.Grafikleri çok üst düzeyde değil ama durum bu

Konuyu uplamışlar bayada gün geçmiş e bari alıntı yapalımda şu adamın bi hal hatrını soralım.

Dostum hala takılmalar ve kasmalar devam ediyor mu ? 4 ekim 2011 tarihiyle

• şu konuyla önceden ATİ kartlara yapılan haksız yorumlar nvidia yada yapılmaya başlayacak yeminle
  • Anasını satayım, oyunların yamalarını kurmazlari GTX590 muamelesi yapıp AF yi AA yı fullerler, işlemcisi E serisi işlemci olur gelir hala da yazı yazar, yeter lan aynı kartı ben de kullanıyorum lan ben de
  • bence q6600 dan olacığını zannetmiyorum.bir q6600 kullanıcısı olarak.zira imzamdaki sistemle 32 inç tv de 1920*1080 çözünürlükte ..bahsettiğin oyunları bitirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oossmmaan -- 5 Ekim 2011; 16:40:17 >
  • imzamdaki sistemde kullandığım gigabyte gtx 460 ile ilgili şimdiye kadar en ufak bir sorun yasamadım.hatta kartı voltajsız 850 mhz de kullanıyorum banamısın demiyor.
  • bıkmadınız mı bu konudan ya, benim bilgisayarım olsa çoktan satmış, komple yenisini almıştım. HD 5770'li bir sisteme geçmeyi tercih ederdim bu kadar uğraşmaktansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Anasını satayım, oyunların yamalarını kurmazlari GTX590 muamelesi yapıp AF yi AA yı fullerler, işlemcisi E serisi işlemci olur gelir hala da yazı yazar, yeter lan aynı kartı ben de kullanıyorum lan ben de

e serisi işlemcilerle ne problemin var ki? Hem e8400 ile e5400 bir mi ki? (e8400 ile 5870 kullanıyorum, kabul etmek gerek ki 3.6 ghz de olsa darboğaz yapıyor, ama i5-650'den de performanslı çalışıyor.)

• beyler bende ;
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz ( 4 çekirdek )
    4,00 GB DDR3
    500GB Western Digital SATA
    AT Radeon 4650 1 GB
    Windows 7 Home Premium 64 bit
    PSU olarakta casper win-400ps var 300w elimdede 450w lık glavcialpower 450w var bunu taksam performans artışı olur mu?
  • Bende x6 1090t 4 ghz ( max 41 C ) islemci,xfx oc hd6850 ekran kartı war aynı sorun bendede war..cod black ops olsn bbc2 olsn hatta ve hatta onboard oyunda 60 fps de video cekılen bir oyunda bıle kasma war...ısı değerlerim gayet düşük.psu aopen nagas kasasının 550 watt peak psu su.5 aydan beri uğraşıyorum.
  • Nerden gördüm bu konuyu be arkadaş soğudum bilgisayardan mal almak istemiyom
  • takılma sorunu yaşayanlar hizmetler kısmından windows olay günlüğü'nü durdurup devre dışı bıraksın ve pc yi yeniden başlatsın..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.