Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki işlemci darboğaz yapıyorsa 775 socket gtx460 darboğaz yapmicak bir işlemci tavsiye edebilirmisiniz ?
  • bende xp de çatır çatır oynuyorum geldi win 7 de fps düşüyor ne kadar saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

peki işlemci darboğaz yapıyorsa 775 socket gtx460 darboğaz yapmicak bir işlemci tavsiye edebilirmisiniz ?

600-700 tl işlemci alacağına 320 tl ye amd phenom ıı x4 3.40 ghz işlemci ve 200 tl lik ud3-h anakart al tamamdır
  • q6600 ün 3.4ghz de darbogaz yapması tamamen saçmalık olarak nitelendiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

q6600 ün 3.4ghz de darbogaz yapması tamamen saçmalık olarak nitelendiriyorum.

dostum peki nasıl yapıcam 3.4 ghz ye tam değerler hakkında bilgi verirmisin çıkartamıyorum o değere ?
  • hocam bu problem bendede war ya ekran kartı hd4850 palit'in kartı değiştirdim kartı şimdi gerçi ama hala devam eden bi problem war oyunlarda çok anlık takılmalar oluo ram 3 gb'dı ondan mıdır dedim gittim 4 gb yaptım işlemciden midir dedim e4700 wardı OC ettim 3.2 yaptım (stock fan) harddiskten midir dedim harddiski boşaldım virüs mü dedim tarama yaptım hiçbiri düzeltmedi sorunumu özellikle blackops oyununda belli edio kendini takılma sorunu.en son seçenegim anakart kaldı onu değiştiricem bakalım nolucak.bazı sitelerde ekran kartı ve anakart uyumsuzlugu demişlerdi ama bakalım görücez.anakartım msi g31 işlemci e4700 core2 ram'ler ddr2 800 4gb kingston.psu 550 watt ventac çözümü bulan warsa yazsın ya lütfen
  • bu black ops bendede takılma yaptı. yeni kurdum biraz oynadım. e8400 4,05ghz ,4gbram, 8800gts ekran kartı. bence oyundan kaynaklı.
  • Bu tip oyunları upgrade yapın diye donanım üreticileri yazdırıyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 10 Ocak 2011; 21:06:16 >
  • Ekran kartı işlemciden daha hızlı diye darboğaz yapıyorya. Bende ekran kartının hızı yavaşlatsam işe yararmı ?
  • quote:

Ekran kartı işlemciden daha hızlı diye darboğaz yapıyorya. Bende ekran kartının hızı yavaşlatsam işe yararmı ?

o zaman 8800gt veya 4850 tarzı birşey kullan daha iyi gelir
  • Eğer yazılımsal bir sorun yoksa yani ekran kartı güncellemesi ,sıcaklık değerlerine bak onlarda normal ise ozmn donanımsaldır psu iyi ve aynı sorun bendede ve oyun dışında pc de normal internete girerken gibi pc ye yük olmuyacak şeylerde, kopyalama hızı gibi yavaşlama oluyormu hardiskden de olabilir.işlemciden olucanı hiç sanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 25 Ocak 2011; 15:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

Eğer yazılımsal bir sorun yoksa yani ekran kartı güncellemesi ,sıcaklık değerlerine bak onlarda normal ise ozmn donanımsaldır psu markası değerleri nedir ? ve aynı sorun bendede ve oyun dışında pc de normal internete girerken gibi pc ye yük olmuyacak şeylerde, kopyalama hızı gibi yavaşlama oluyormu hardiskden de olabilir.işlemciden olucanı hiç sanmıyor.

high power550 watt , yazılımsal bişe yok oyunlarda anlık takılmalar yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

Eğer yazılımsal bir sorun yoksa yani ekran kartı güncellemesi ,sıcaklık değerlerine bak onlarda normal ise ozmn donanımsaldır psu markası değerleri nedir ? ve aynı sorun bendede ve oyun dışında pc de normal internete girerken gibi pc ye yük olmuyacak şeylerde, kopyalama hızı gibi yavaşlama oluyormu hardiskden de olabilir.işlemciden olucanı hiç sanmıyor.

high power550 watt , yazılımsal bişe yok oyunlarda anlık takılmalar yapıyor.

Anlık takılmalar aynen bendede oluyor.benim kesin hardiskden onu bılıyorum hardıskım bozuk degil bunun için gidip hardisk bile aldım 3 ayrı hardısk denedim:Dyok sorun yine aynı mesal oyunda donarken anlık takılmada hardiskte cızsrtı sesi sanki testere var kopyalarken de aynen ole ve kopyalama hızı hardiskin özelliklerine göre düşük oluyor dedim gibi hardiskin markası nedir? hd tune ile hız testi yap bios update yap oda işe yarar

• bende dandik bir hardisk var Western Digital Caviar WD3200JS 320 GB iyi değil bence 1 TB samsung almayı düşünüyorum
  • Sorunun hardiskden oldğunu kanıtlamadan alma hardsik o kadarda kotu değil ama bak bi kopyalama hızı nasıl hdtune programı ile test et hız testi yap benimki gibi işlem yaparken cızrtı sesi gelıyormu bak
  • çok az bir cızırtı sesi geliyor.
  • sorunun büyük ihtimal ram yetmezliği mafia 2yi 2gb 667mhz ramle oynayamazsın ayrıca 64 bit kullanmadığın için 2gb rami çöpe atıyorsun yeni ram al öyle dene
  • ram aldım 4 gb 64 bit işletim sistemi yükledim sorun devam ediyor.
  • ramin özellikleri nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ramin özellikleri nedir

kingston 2*2 667 cl5
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.