Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
534
Cevap
0
Favori
21.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarları kısmama rağmen 1 fps mi düşüyor bana çok saçma geldi pcdemi sorun var acaba oyundamı.

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar

• metalizmmm nolur birşey yaz çözebildinmi
  • metalizmm aynı sorun bende de var mafia 2 olsun tıpa tıp aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

metalizmmm nolur birşey yaz çözebildinmi

ahh bea dostum çözebilseydimde keşke buraya yazabilseydim hala devam ediyor. Çok araştırdım işlemci darboğaz diyen var ram overclock yap diyen var denemediğim şey kalmadı ama malesef önüne geçemedim anlıcağın sorun devam etmekte parlak fikirleri olanlar her zaman paylaşabilir.
  • ya pc yi servise götürsem onlar damı çözemez? pc nin 1 yıl garantisi var
  • quote:

ya pc yi servise götürsem onlar damı çözemez? pc nin 1 yıl garantisi var

öle bir şansın varsa dene benim garanti dışı en azından farklı parçalar ile dener bulurlar.
  • Bu ekran kartı bile donma yapıyor bu nasıl iş yaa:S
  • quote:

Bu ekran kartı bile donma yapıyor bu nasıl iş yaa:S

bu ekran kartından değil başka bir parça ile alakalı ama hangisi bu zaten adamı deli ediyor internette işlemci diyenlar var 3 ghz overclock yaptık tık yok anlamadım gitti.
  • Tüm yazılanları okuyamadım belki arkadaşlar benzer şeyleri söylemiştir bilemiyorum.

Bir miktar işlemci darbogazı kesin olacaktır o işlemci ile.Anlık kasılmalar ise Stuttering sebebiyle olabilir.Frame degerlerininizi incelemekte fayda var.Sonucları görmeden söylemek tahlil yapmadan hastaya öleceksin demekten öteye geçmez.

Benzer bir hataya en hızlı kartınız sisteminiz dahi olsa karşılaşabilirsiniz.
    http://www.overclock.net/nvidia/788307-fermi-issues-low-gpu-usage-bad.html

Sonrasında sisteminizi yeni temiz windows üzerinde denemekte fayda var.

• Black ops sorunlu bir oyundur aklınızda bulunsun.Mafia 2'de 1920x1080 ful detay ayarlarda fpsnin 30'un altına düştüğünü görmedim.Sistem bilgilerim panelde mevcut.
  • metalizm geçen dayım geldi benim bilgisayar mühendisi ona söyledim kasayı açtık oyundaiken ekran kartı o kadar sıcaktıki dokunamıyorduk bile dayım dediki ekran kartını değiştir bu kadar sıcak olması normal değil dedi yarın gidicem konuşucam.Gold'dan almıştım ekran kartını bakalım
  • quote:

metalizm geçen dayım geldi benim bilgisayar mühendisi ona söyledim kasayı açtık oyundaiken ekran kartı o kadar sıcaktıki dokunamıyorduk bile dayım dediki ekran kartını değiştir bu kadar sıcak olması normal değil dedi yarın gidicem konuşucam.Gold"dan almıştım ekran kartını bakalım

Kartların arkasında dokunmamak gerektigine dair uyarı zaten mevcut.Bu kartları yapan mühendislerde o sıcakta dahi çalışabilsin diye yapmışlar zaten.
  • Okumadım postların hepsini.Belki çözülmüş bile olabilir ama yinede paylaşıyım dedim.Marka belirtmemişiniz sanıırm.Eğer ZOTAC gtx 460 ise şu konuma bir göz atın.

http://forum.donanimhaber.com/m_45541960/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45541960
  • ARezzo saol benimkide Zotac gtx 460 fakat ısısı normal.Oyun açık degılken 35 40 felan oyun açılınca ise 65 felan oluyor normal yani sorun başka.Servis inşallah çözer
  • O zaman sizede kolay gelsin penta ile iyi yolculuklar :) benim hala degismedide kart ondan bu sinirim ...
  • metalizmm çözümü bulamadınmı hala?
  • quote:

metalizmm çözümü bulamadınmı hala?

Çözüm bulamadım malesef. Senin pc'nin sistem nedir ?
  • bende de buna benzer bir sorun var. Gerçi benim sorunum işlemciye E6800 OC yapınca başlıyor. Defuld ayarlarda 60 fbs ve %40 yükle ile çalışan ekran kartım (gtx 460) oc yapınca(E6800) ekran kartı %100 yükle çakılıyor ve anca 20-25 fbs ile çalışmaya başlıyor oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Yahu ne alakasız şeyler yazılıyor ... ??

Evde şu anda 2.8 Ghz de E5400 ve 8800 GT ile (1440x900) Black Ops dahil bir çok oyunda kasma sorunu yok iken Q6600 için "darboğaz yapıyor " yorumunda ciddi olamazsınız herhalde ????

bence de yapmaması lazım bi yanlışlık var arkadaşlar
  • Bende de aynı sorun var sorunun çözümünü buldum. İlk dakikalarda akıcı oynuyorum taaki kasa bağırdıktan sonra fps ciddi oranla düşüyor.

Oyunu yarıya indirdim baktım ki kart 80 dereceyi geçmiş bile

Evi havalandırdım buz gibi oldu 15 dk açık bıraktım camı tamamen açtım pc yi çalıştırdım 1 saat oyun oynadım fps düşmedi ve kasa sessiz çalıştı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.