Şimdi Ara

gtx 560 vs hd6870 arasında kaldım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://forum.donanimhaber.com/m_58286163/tm.htm

bunu ıncelyın ..

benım fıkrım nvıdea dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 31 Mart 2012; 12:49:44 >
  • cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba?
  • Anakartın 1.1 destekliyorda ondandır. Biraz eski bir anakartın var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_denix

cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba?

resimdeki hangi slota taktınız kartı acaba sağdaki 1 yazılı olan soket pcı 1.1 slotu ona takmış olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba?

resimdeki hangi slota taktınız kartı acaba sağdaki 1 yazılı olan soket pcı 1.1 slotu ona takmış olmayın

Ona nasıl taksın hocam pci yuva o

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

quote:

gerçekten fail yaptım ama 1.1 slotu nası görünebilirki başka o slota takmadıktan sonra bu arada kas gevşetici içtim iyi etki göstermiş galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    GTX 1660 Ti hala alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

quote:

gerçekten fail yaptım ama 1.1 slotu nası görünebilirki başka o slota takmadıktan sonra bu arada kas gevşetici içtim iyi etki göstermiş galiba

Arkadaşın anakartında zaten pci express x16 2.0 yokki. Yani onu takıcağı tek yer o slot

• 560 aldığın iyi olmuş hocam başın ağrımaz.
  • hocam yardımn etme caban için teşekkürler:D Kart bosta oldugundan gpu-z de oyle görüne biliyormus forumlarda okudum genede saolun kartı aldık dirt grid battfield 3 skyrim gta 4 derken hepsini kurdum oynuyacak zaman kalmadıu:D yarında sınav var hadi hayırlısı pc basında sabahlıyacam:D
  • Merhaba :

bende gtx560 düşünüyorum anartım aynı fakat herhangi bir sorun çıktımı uyumluluk olsun vs vs. merakediyorum açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.