Bildirim
gtx 560 vs hd6870 arasında kaldım yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_58286163/tm.htm
bunu ıncelyın ..
benım fıkrım nvıdea dostum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 31 Mart 2012; 12:49:44 > -
cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba? -
Anakartın 1.1 destekliyorda ondandır. Biraz eski bir anakartın var sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz_denix
cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba?
resimdeki hangi slota taktınız kartı acaba sağdaki 1 yazılı olan soket pcı 1.1 slotu ona takmış olmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
quote:
cevap için tesekkürler gittim gtx 560 aldım taktım suanda hic bi oyunda denemedim ama gpu-z programında pci-e 1.1 olarak kullanıldıgını soluyor neden nedir acaba?
resimdeki hangi slota taktınız kartı acaba sağdaki 1 yazılı olan soket pcı 1.1 slotu ona takmış olmayın
Ona nasıl taksın hocam pci yuva o
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
quote:
quote:
gerçekten fail yaptım ama 1.1 slotu nası görünebilirki başka o slota takmadıktan sonra bu arada kas gevşetici içtim iyi etki göstermiş galiba
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
quote:
quote:
gerçekten fail yaptım ama 1.1 slotu nası görünebilirki başka o slota takmadıktan sonra bu arada kas gevşetici içtim iyi etki göstermiş galiba
Arkadaşın anakartında zaten pci express x16 2.0 yokki. Yani onu takıcağı tek yer o slot
-
560 aldığın iyi olmuş hocam başın ağrımaz. -
hocam yardımn etme caban için teşekkürler:D Kart bosta oldugundan gpu-z de oyle görüne biliyormus forumlarda okudum genede saolun kartı aldık dirt grid battfield 3 skyrim gta 4 derken hepsini kurdum oynuyacak zaman kalmadıu:D yarında sınav var hadi hayırlısı pc basında sabahlıyacam:D -
Merhaba :
bende gtx560 düşünüyorum anartım aynı fakat herhangi bir sorun çıktımı uyumluluk olsun vs vs. merakediyorum açıkçası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X