Şimdi Ara

GTX 760 SLI İÇİN YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Asus Nvidia GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit DX11.1 model karta sahibim hali hazırda kullanıyorum performansındanda gayet memnunum açıkcası,model yükseltmek için gtx 780 düşündüm fakat fiyat biraz fazla geldi,araştırırken gtx 760 ın slı videolarına denk geldim ve oldukta performanslı çalıştıkları gözüküyo bilgili arkadaşlara sorularım olcak yanıtlarsanız memnun olurum :) ;

-Sizce gtx 760 sli için uygun bir kartmıdır?
    -Msi gibi farklı marka bir kart alsam yazılımsal olarak sıkıntı çekermiyim (örn: asun gpu tweak programı ile msi kartı kontrol edebilirmiyim veya bana başka sıkıntılar açarmı?)?
    -2 adet 2 gb kartı sli ile bağladığımızda 4 gb belleğe ssahip olamayacağımı okudum bikaç konuda ama bazı videolarda mesela gta 5 in frafik menüsünde bellek 4 gb olarak gözüküyo,bu konuda aydınlara bilirmisiniz?
    -Sistemim için uygunmudur,sistemin şöyle ;

İşlemci : AMD FX(tm)-8150 Eight-Core-Processor
    RAM : 12gb ddr3 1600mhz - 4+4 g.skill + Corsair vengeance 4gb
    Ekran Kartı : ASUS GTX 760 DİRECTCU ll 2GB 256 BİT
    İşletim Sistemi : Windows 7 - 64 Bit
    Anakart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.)
    Psu :Gigabyte Odin 800W

Kasanın havalandırması gayet iyi.

Şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar
    Bende de ASUS GTX670 SLİ var. Sadece 3. sorunuzu cevaplayabilirim. GTA 5 belleğinizin toplamını görüyor. Yani en azından bende 4 GB (2+2) olarak görüyor.
  • Logitaek kullanıcısına yanıt
    2 vram toplanmaz. Gta'da ki durum farklı. 4gb yazabilir ama orda yazan değerde 2 kat hızlı dolar. mesela tek gtx 760 1500 mb kullanıyorsa 2 tanesidee 3000 kullanacak aynı grafik ayarlarında değişen bir şey olmuyor
  • Saolun arkadaşlar cvplar için zaten anakartım sli desteklemiyormuş az daha 2. gtx 760 ı boşu boşuna alcaktım :D
  • fx 8150'nin 760 sli'yi kaldıracağını sanmıyorum . Farklı marka olursa bellek ve çekirdek hızlarını eşitlerseniz sorun çıkmaz
  • anakarta 2 tane ekran karti slotu yok dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.