Şimdi Ara

Gtx 760 Uzun süre kullanımda fps düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. yarklaşık 3 aydır çok fazla oyun oynamaz oldum. normalde bf4 te 70-80 fps alıyourm. şuan oyuna girdiğimde herşey güzel 70-80 fps alıyorum fakat 15-20 dk oynadıktan sonra fps 20-25 civarına düşüyor ve artmıyorda. Gtadada aynısı oluyor. ilk başta sorun yok belli bi süre sonra fps düşüyor. Ekran kartımı bozuldu acaba sorun nedir ? Bf4 oynarkenki gpu hızı ve sıcaklığının resmini koydum.
     Gtx 760 Uzun süre kullanımda fps düşmesi

• peki hocam fps düştüğü sırada işlemci değerlerini kontrol ediyor musunuz? işlemciye oc yaptınız mı? stabil olmamış olabilir ve voltaj düşürüyor olabilir. aslında yaşadığınız sıkıntı birçok şeyden olabilir ama ilk şüpheli ekran kartı sürücüsü ikinci şüpheli işlemci
  • stabilite testi yaptım. işlemci son yükte. testi ilk açtıktan hemen sonraki eğerleri ve 15 dk sonraki değerleri resmini koydum.
     Gtx 760 Uzun süre kullanımda fps düşmesi Gtx 760 Uzun süre kullanımda fps düşmesi

• berknew1999 kullanıcısına yanıt
    Verdiğin resimde Asus yazılımına göre kartın yük altında masaüstü yada blu ray voltage'ı (987mv.) kullanmış ve sabit kalmış, benim bildiğim Asus 760'lar, oyun'da 1.200mv ile çalışırlar, muhtemelen oyunda GPU hızı artmıyor yada önce artıp sonra düşüyor, bu asus yazılımıyla yaptığın ayarlar varsa, onlar'la alakalı 1 sıkıntıdan olabilir yada sürücü üzerine sürücü güncellemeleri yapılırsa'da bazen böyle sıkıntılar çıkabilir, önce C de bulunan nvidia klasörünü silersin, sonra program ekle/kaldır'da nvidia ile ilgili ne varsa kaldırıp (restart atmak isteyecek olursa, son yazılıma kadar, daha sonra diyerek geçersin, son yazılımdan sonra restarta tmm dersin,) restarttan sonra, C:\Program Files & Program Files (x86)'da bulunan nvidia isimli kurulum ve ayar dosyalarını'da silersin ve sürücüyü tekrar kurarsın, hat'ta başta asus tweak ve onun kurulum dosyalarını'da siler, sonra bu işlemleri yaparsın, VGA sürücüsünü kurduktan ve yaptığın sürücü ayarları varsa yaptıktan sonra, Asus tweak yazılımını kurarsın (aslında Asus yazılımınuı kurmadan oyunlar'da 1 deneme'de yapabilirsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 17 Mayıs 2015; 11:20:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.