Şimdi Ara

GTX 970 bozuldu yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır kullandığım gtx 970 ekran kartım bozuldu. Step oyununda grafik ayarlarından msaa'yı 8x yaptım ve 10-15 saniye oynadıktan sonra görüntü bozuldu ve pc kapandı. Şuan ekranda yatay beyaz çizgiler var resimlerini koyuyorum.Pc ekran kartını çıkarınca sorunsuz çalışmakta sizce kartımın neresinde sorun var yaptırmak istesem yapılabilir mi ve nerede yaptırabilrim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
    GTX 970 bozuldu yardım!!!
    GTX 970 bozuldu yardım!!!GTX 970 bozuldu yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G. Onur Sar -- 26 Aralık 2018; 3:49:34 >

• Geçmiş olsun.

Chiplogyyoutube
    ÇALIŞMAYAN EKRAN KARTI NASIL TAMİR EDİLİR? ( BESLEME, REBALL, CHİP KURTARMA)
    https://www.youtube.com/watch?v=bOWwu6O-RLk&t=1s

Herşey olabilir. Tamiri astarı yüzünden pahalıyada gelebilir.

• geçmiş olsun
  • Ekran kartından tüm plastik parçaları söküp fırınlamayı deneyebilirsiniz hocam

Google'a "bozuk ekran kartı fırınlama" tarzında aratıp ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir şey gördüm ama onu en son çare olarak kartı yaptıramazsam yaparım. Kartımın markası galax facebookta galax türkiye ile iletişime geçtim bakalım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G. Onur Sar -- 26 Aralık 2018; 15:2:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.