Şimdi Ara

gtx295 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gittim zotack gtx295 aldım taktım pc ye. işlemcim core2duo 2.13ghz, 4gb ddr2 667mhz ram.
    şimdi sorun şu windows 7 release candidate de her denediğim oyunda sürekli aynı sorunu yaşadım, ses kesik kesik geliyor görüntü donuyor ve çok sinir bozucu. cod 4 açıyorum saçma bir şekilde kasıyor...
    şimdi diceksinizki işlemcin yetmiyo o yüzden kasıyo, hayır ondan değil, arkadaşımda da aynı işlemci var gtx275 kullanıyor kendisi.
    bu durum nereden kaynaklanıyor? işletim sistemi dedi bana arkadaş o yüzden xp de deneyeceğim birde, win 7 henüz tam bitmediği için kaynaklaıyor dedi kendi de yaşamış hatta aynı sorunları. lütfen yardım edin yoksa kartı geri vericem.

• bir çok sebep bulunabilir güç kaynağı olsa sanmam :D ama ramlerde bayağı dandik :D yüksek çözünürlükte vganın yanısıra anakart işlemci ram üçlüsüde güçlü olmak zorunda ya gtx 295 yerine sen gtx 275 alsaydın kalan parayıda diğer malzemelere harcasaydın arkadaşından 2 kat daha fazla :D performans alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

bir çok sebep bulunabilir güç kaynağı olsa sanmam :D ama ramlerde bayağı dandik :D yüksek çözünürlükte vganın yanısıra anakart işlemci ram üçlüsüde güçlü olmak zorunda ya gtx 295 yerine sen gtx 275 alsaydın kalan parayıda diğer malzemelere harcasaydın arkadaşından 2 kat daha fazla :D performans alırdın

+1

veya 10-15 gun ( biraz fazla sanırım ) bekleseydin 5870 veya 5850 piyasaya girmeye başlayacaktı onu alırdın. Bence sorun ram ve işlemcinin darboğaz yapması ne de olsa gtx 295

• offf haklısınız sanırım, ramlerim gerçekten kötü. ama işlemci yeniletmeye kalksam almazdı peder gerçekten çünkü pc yi yenilemem gerekicekti, anakart fln hepsi deişecek onu da yapmazdı peder bende böle yaptım. elimde patlıcakmı şimdi bu kart ya offf :( xp de deniycem birazdan..
  • bide ben gittiğimde 275gtx yoktu o yüzden bunu aldım yoksa 275 alacaktım.
    az önce xp de cod4 denedim gayet güzel açıldı, crysis denedim loadingde takıldı kaldı açılmıyor şimdi gta 4 deniycem.
    sizce bu kartı gerimi vereyim yoksa işime yararmı? offf canım çok sıkıldı:(
  • hangi driveri kullaniyrosun?
  • hoşuna gitmediyse ver 15 gün içinde 5870 ler gelir onlardan alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw hoşuma gitmemesi değil sorun, adam gibi çalışmaması...
  • psu kactı?
    xpde dene olmadı eski sürücü yükle öyle dene 185li olanı
  • fod kardeşim psu 750 wat xilence gamer ediiton, onu da dün kartla birlikte aldım. sürücü ise cd ile geleni kurdum 186.18 mi ne 186 olduğuna eminim ama. ya böyle yapması çok saçma. xp de cod iyi çalışıyor gayet ama crysis canımı acayip sıktı aynı olması. gerçi demolarını deniyorum çabuk olsun diye ama çok fark edermi grafik olarak?? driverı 185 yapmayıda deniycem ama saol.
    kanımca büyük sorun win 7 de idi, ama hala çözülmüş değil tam olarak. böyle yapması çok saçma. şimdi gidip cpu alsam anakart alıcam ramlarde değişcek, peder de bana dayağı atacak :)
  • büyük bir ihtimal işlemciden kaynaklanıyor biraz oc yap derim 3.0 civarına yaklaştırmaya bak

arkadaşa 4-5 ay önce gtx260amp almıştık e4500 işlemcisi vardı 700watt fsp psuyla kullanıyordu onda da bahsettiğin donmalar masaüstünde bile yenile yaparken kasılmalar yaşıyordu.2 hafta önce q9650 aldı ve herşey şu an için mükemmel.Win7den kaynaklanmaz aksine xp de durduk yere kasılmalar yaşatır.Hd4850yi win7yi kurunca kendine geldiğini gördüm bizzat kendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 14 Eylül 2009; 19:53:47 >
  • 15 gün sonra 5870 gelirken, dün GTX295 almak?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

15 gün sonra 5870 gelirken, dün GTX295 almak?

+1907

onu geçtim 2.18ghz işlemciye ddr2 667 mhz lik sisteme gtx295 almakta ayrı bir dava

ve şuanda o karta okadar para vermek garip.

gidin o kartı deiştirin bence bekleyin hd5870 5850 falan alın ramlere ve işlemciyede clock yapın
  • peki bana ne önerirsiniz o zaman? performansı güçlü bir ekran kartı önerin onu alayım. 2 gün sonra eskisin istemiyorum ekran kartım..her oyunda takılmalar yaşıyorum bu kartla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

sürücü ise cd ile geleni kurdum 186.18 mi ne 186 olduğuna eminim ama.

fanatik nvidiot olmana ragmen sana yardim edcem, o driver cok eski su an guncel driver Version: 190.62 WHQL, nivida kartlarinin vista driver bile cok kotu , window7 olunca ... nividia sitesinden indir driveri
  • Konunun başından beri 5870 diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

peki bana ne önerirsiniz o zaman? performansı güçlü bir ekran kartı önerin onu alayım. 2 gün sonra eskisin istemiyorum ekran kartım..her oyunda takılmalar yaşıyorum bu kartla.

o işlemci ve ramleri değişirmediğin sürece uzaymekiği alsan gene takılırsın
  • c2d işlemcisi var degiştirmesede olur overclock yapsa idare eder az seni.

sole bir 3.6ghz falan görsen misss
    ramleride clocklamaya calıs 900 e falan cıkarlar heralde voltajla insallah yani

sen kartı iade edip biraz bekliyip hd5870 almaya bak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

c2d işlemcisi var degiştirmesede olur overclock yapsa idare eder az seni.

sole bir 3.6ghz falan görsen misss
    ramleride clocklamaya calıs 900 e falan cıkarlar heralde voltajla insallah yani

sen kartı iade edip biraz bekliyip hd5870 almaya bak bence

evet öyle yapıcam sanırım ama ati ye geri dönmem onu kafaya koydum. 2.13gzh lik işlemcinin o.c ile 3.6 ya çıkacağını sanmıyorum hiç. 5870 alırsam pcyi de topta değiştirmem gerekecek psu ve hdd hariç.
  • işlemciyi 3ghze yaklaştırsan bile karındır ancak bu sefer de ramler tökezler ramleri en azından güzel bir gecikme süresi düşük 800mhz yapmakta fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.