Şimdi Ara

GTX560 Ti vs Hd 6850 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim asrock h55m-le pci ex.2.0 + i3 540 3.06 ghz+6gb 1333 mhz ram olan sisteme GTX560 Ti DirectCU II mi yoksa Asus hd 6850 mi daha iyi olur en fazla 200 tlye alabilirim ve bu ikisininde ikinci elini buldum bu fiyata sizce hangisinden daha iyi performans alabilirim cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler....

• R7 serisi bir ekran kartı alıp mantledan yararlanmak daa akıllıca olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

R7 serisi bir ekran kartı alıp mantledan yararlanmak daa akıllıca olur
    r7 serisi de pahalı o yüzden yanaşamadım hiç 200 tlye psu da aldım o yüzden ekran kartını bunlardan birini almak durumda kalıyorum en fazla bütçem 200 tl çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: do-re-mi

r7 serisi de pahalı o yüzden yanaşamadım hiç 200 tlye psu da aldım o yüzden ekran kartını bunlardan birini almak durumda kalıyorum en fazla bütçem 200 tl çünkü.

Alıntıları Göster
    forumda 220-230 gibi 2gb lık 7790 lar var..bu tarz bir kart daha uygun olur,oda olmadı hd6850 yerine aynı paraya hd7770 te alınabilir,performansları kafakafaya zaten..en azından yeni mimari bir kart ve mantle konusu var

edit:7790 demiştim ama satılmış baktığım link..yinede bir 7770 almaya çalış bence..200tl altında kesin bulursun acelen yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

forumda 220-230 gibi 2gb lık 7790 lar var..bu tarz bir kart daha uygun olur,oda olmadı hd6850 yerine aynı paraya hd7770 te alınabilir,performansları kafakafaya zaten..en azından yeni mimari bir kart ve mantle konusu var

edit:7790 demiştim ama satılmış baktığım link..yinede bir 7770 almaya çalış bence..200tl altında kesin bulursun acelen yoksa

Alıntıları Göster
    560 Ti, HD 6950'nin rakibiydi. Sürücü desteği sayesinde öne de geçmiştir.

Ancak bu saatten sonra, 1 GB'lık kart alınmaz. Arkadaşın bahsettiği, 7790 2 GB gibi kartlara yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Şubat 2015; 13:42:14 >

• 560 Ti daha hızlı bir kart. Al geç bence, mantle destekli kart aramana gerek yok. DX12 aynı işi yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

560 Ti daha hızlı bir kart. Al geç bence, mantle destekli kart aramana gerek yok. DX12 aynı işi yapacak.
    hd 7790 işlemci dar boğaz yapma gibi bir sıkntı olmaz değilmi ? forumda bir tane buldum da
  • quote:

hd 7790 işlemci dar boğaz yapma gibi bir sıkntı olmaz değilmi ? forumda bir tane buldum da

işlemcin sıkıntı çıkarmazda vga monitor kullanıyorsan birkaç yerde dalgalanma sorunu okudum,kimi olur diyor kimi olsada önemsiz diyor..monitorun vga çıkışlı ise istersen bir araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

işlemcin sıkıntı çıkarmazda vga monitor kullanıyorsan birkaç yerde dalgalanma sorunu okudum,kimi olur diyor kimi olsada önemsiz diyor..monitorun vga çıkışlı ise istersen bir araştır

Alıntıları Göster
    Monitorum Dvi çıkışlı zaten şuan onboard ekran kartını kullanıyorum Dvi olarak.

• quote:

Monitorum Dvi çıkışlı zaten şuan onboard ekran kartını kullanıyorum Dvi olarak.

Alıntıları Göster
    forumda gigabyte 7790 vardı onu alabilirsin,işlemcin sıkıntı çıkarmaz korkma kartın performasıda overclock ile 7850 ayarına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

forumda gigabyte 7790 vardı onu alabilirsin,işlemcin sıkıntı çıkarmaz korkma kartın performasıda overclock ile 7850 ayarına geliyor

Alıntıları Göster
    power müşahit ise bütçenizi artırıp bunu alabilirsiniz. kslfıkı 560 ti ı ppowerınız kaldırıyorsa bu kartıda kaldırır.

http://www.inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6532
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• Arkadaşım teşekkür ederim de ilk mesajlardada belirtiğim gibi bütçem en fazla 200 220 tl civarında senin önerdiğin kartlar 450 lira beni çok aşar. hd7790 alıcam büyük ihtimalle
  • quote:

Arkadaşım teşekkür ederim de ilk mesajlardada belirtiğim gibi bütçem en fazla 200 220 tl civarında senin önerdiğin kartlar 450 lira beni çok aşar. hd7790 alıcam büyük ihtimalle

fazla b,r fark gormıceksınız eskı ekran kartınıza gore.
    bu işi bilenler vede tavsıye edenler hatta ve hatta bu işin tam alimleri 2 derece ust ekran kartı olmadığı surece ekran akrtı değişimine asla sıcak bakmazlar.
    bende o yüzden sıze sıstemınıze gore en f/f vede butcesıde bence uygun bır kart onerdım. tabıkı sızın butcenız bellı ama onu asmanızı tavsıye ederım. yoksa sorunlu hd 7790 serısını alarak basınızı ağrıtmayın.

forum arama kullnıp hd 7790 ile ilgili sorunlara ulasabılırsınız.
    o kart benım gözümde olu bır karttır.

ayrıca bu onerdıgım kart güncel bır karttır.
    boşa ölü yatırım yapmayın pc nıze.
    der ve çıkar gıder bu konuyada artık mesaj atmam.
    hersey gonlunuzce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Şubat 2015; 16:50:59 >

• Teşekkür ederim fakat şuan sistemde ekran karti yok zaten onboard kullaniyorum ondada oyun falan oynanmiyor zaten ve asgari ucretle calisan biri olarak 450 tl ekran kartina butce ayirmam cok zor o yüzden ikinci ellere yöneldim teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

quote:

Arkadaşım teşekkür ederim de ilk mesajlardada belirtiğim gibi bütçem en fazla 200 220 tl civarında senin önerdiğin kartlar 450 lira beni çok aşar. hd7790 alıcam büyük ihtimalle

bu işi bilenler vede tavsıye edenler hatta ve hatta bu işin tam alimleri 2 derece ust ekran kartı olmadığı surece ekran akrtı değişimine asla sıcak bakmazlar.
    bende o yüzden sıze sıstemınıze gore en f/f vede butcesıde bence uygun bır kart onerdım. tabıkı sızın butcenız bellı ama onu asmanızı tavsıye ederım. yoksa sorunlu hd 7790 serısını alarak basınızı ağrıtmayın.

hersey gonlunuzce olsun.

asus 7790'da sorun vardı doğruda genellem nerden çıktı onu anlamadım ben gigabyte 7790 aldım 1cigolaylık modelini hiç sorunyaşamadım ardından karta bios atıp r7 260x'e çevirdim yine sorun yaşamadım,bu kart düşük bütçeli yada ekran kartına çok para vermeden işini görecek kart arayanlar için ideal,1080p aa kapalı high ayarlarda birçokoyunu 36-37 fps civarı çalıştırıyor tabi ki overclock ile voltajsız iyi oc olan bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

quote:

hersey gonlunuzce olsun.

asus 7790'da sorun vardı doğruda genellem nerden çıktı onu anlamadım ben gigabyte 7790 aldım 1cigolaylık modelini hiç sorunyaşamadım ardından karta bios atıp r7 260x'e çevirdim yine sorun yaşamadım,bu kart düşük bütçeli yada ekran kartına çok para vermeden işini görecek kart arayanlar için ideal,1080p aa kapalı high ayarlarda birçokoyunu 36-37 fps civarı çalıştırıyor tabi ki overclock ile voltajsız iyi oc olan bir kart

gıgabyte kartı 19 urunden satılan urunlerden sadece 1 tane satar.
    zaten gıbaytede o sorun yok.
    sanade forum arama kullnmanı onerırım.
    ama ya dıger markaların hd 7790 rezılıugınıde gene forum serch arama kullanrak gorebılırsın.
    mıllet 1 sene perısan oldu. bu kartlardan dolayı.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim fakat şuan sistemde ekran karti yok zaten onboard kullaniyorum ondada oyun falan oynanmiyor zaten ve asgari ucretle calisan biri olarak 450 tl ekran kartina butce ayirmam cok zor o yüzden ikinci ellere yöneldim teşekkür ederim.

hd 7770 yada gtx 650 ti boot dusunebılırsın 2 cı el.
    gecen sattım 2 gb gtx 650 ti boss asus 270 tl ye.
    trtemızdı.
    su anda elımda hd 7700
    var tertemız . nısandan garantısı bitecek fakat kart toplasan 15 gun kullanıldı.
    fıyatıda 200 tl.

benden almasanda böyle temız 2 cı el kartlar arıyabılırsın bütçene gore.

bende zaten gigabyte önerdim arkadaşa,oldumu hocam şimdi anlattın anlattın bende tertemiz 7770 var dedin olayı bitirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkürler arkadaşlar ne gigabyte 7790 nede 7770 bulabildim şimdilik bakalım bulabilirsem alıcam artık.
  • Arkadaşlar Gtz560ti top modelimi yoksa 7770 mi alayim sizce.
  • quote:

Arkadaşlar Gtz560ti top modelimi yoksa 7770 mi alayim sizce.

gtx560ti de iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.