Şimdi Ara

GTX900 serisi için MSI destek sayfasına gönderdiğim soru ve cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTX900 serisinde bilinen coil whine sorunundan dolayı acaba MSI firmasının bu kartlar üzerinde bir çalışma yapıp, yeni versiyon kartlar çıkarmayı düşünüyorlar mı diye soru sorayım dedim. Gelen cevabın baştan savma yazımına bir anlam veremedim. Bu adamlar google çeviri ile mi cümle kuruyorlar anlayamadım. Onu geçtim; vermeye çalıştığı cevap ta gerçekten çok tatminkardı.

Mesajım:
    Hello; I am reading negative feedbacks at technology forums about GTX900 series graphics card having coil whine problems. It is hardly to find users pleased with their cards. This made me to halt buying this card. I was wondering if your company thinks of a revision on these cards.

-------------------------------------------

Merhaba, forumlarda GTX900 serisi kartların coil whine problemi yaşadığına dair bildirimler okuyorum. Kartından memnun birisini bulmak zor. Bu sebeple, bu kartı almayı askıya aldım. Firmanız bu kartlarda bir revizyona gitmeyi düşünüyor mu?

-------------------------------------------

Cevap:
    Dear sir/madam

Thanks for contacting MSI technical support.

Regarding your concern,Hi.If the PSU is enough good.The coil whine will disappeared.Sometimes It is related to the PSU.

Thanks for your cooperation in advance!

Best Regards,
    MSI Technical Support Tea

---------------------------------------------

Endişenize saygı duyuyoruz. Merhaba. Eğer PSU yeterince iyiyse, coil whine ortadan kalkar. Bazen PSU ile alakalıdır. İşbirliğiniz için teşekkürler.

-----------------------------------------------

İngilizce bilenler anlayacaktır ne kadar kötü bir gramer kullanıldığını. Ve cevap olarak ta sadece PSU'dandır o PSU'dan. meme yapmıştır gibi bir cevap oldukça komik geldi bana.

Not:
    Cevabın sonunda "MSI Technical Support Tea" yazıyor. Ben yanlışlıkla m harifini kopyala-yapıştır yapmayı unutmadım. Gelen cevabın orjinali böyleydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyLeGs -- 26 Kasım 2014; 3:26:45 >

• KyLeGs kullanıcısına yanıt
    direk baştan sağmışlar maalesef.

böyle birşey yok insanlar bilmiyor mu psu ' dan olmadığını verecek cevabı yok ki ama ne diyecek biz kalitesiz komponent mi koyduk diyecek :)

diğerleride aynı maalesef kullanıcının ne kadar önemsendiğini anlayın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Kasım 2014; 3:31:13 >
  • Uluslararası çalışan firmanın yazdığı cevaba bakın, bir de tarzanca bir dille yanıt vermişler, bravo gerçekten de, burada da bu zihniyet için kendini parçalayanlar var hala...

GTX9xx serisi için yeni revizyonlar geleceği söyleniyor, son haberleri takip etmedim ama acelesi olmayan bir süre daha bekleyebilir, sonuçta bir kaybı olmayacak.
  • sadece msı da değil her nedense ötmeyen bir tane marka yok bana çok garip geldi 1 tane marka ötmeyen ürün çıkarsa idi şimdi parayı kırmıştı
  • Onlarda herşeyin farkında da işte diğer donanımlara mok atıyorlar.

TTnetin hizmetlerinin kötü olduğunu biliyoruz, müşteri hizmetlerini arıyoruz sorun var diyoruz adamlar dns den diyor dns değiştirtiyor, modemde sıkıntı olabilir diyip modem resetliyorlar, en sondada bilgisayara virüs girmiştir diyip işin içinden çıkıyorlar, işte aynı mantık.
  • Her zaman ki gibi günah keçisi PSU. Hatırlayın, sözlemesi biten servisler bile hep ona atıyordu suçu...

Peki arkadaş bu PSU'lar bir önceki nesil kartlarda niye sorun olmuyorlardı? Güzel güzel çalışan PSU'lar 900 serisine gelince mi su kaynattılar... Hem bu 900 serisi daha az güç tüketmiyor muydu...
  • Cevaba bak,cumlenin ortasinda Hi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyar dolarlık firmanın destek ekibi bu mudur yani? Gerçekten şöyle şeyler görünce markadan soğuyorum direk.
  • Adam tost yiyor ayakta dolaşarak sonra bilgisayara mail geliyor hoparlörden bip bip diye mail sesi geliyor adam elindeki tostu monitorle klavye arasinda bir yere birakiyor kolasini mouse'un sagina koyuyor elleri hafif yağlı oldugu icin mousu hafif yan tutarak mail kutusuna bakiyor, aha bi cw mesaji daha diyor ve ayakta bilgisayarin önünde oturmadan rastgele yaziyor send tuşuna basıp mail kutusunu aşağıya atıyor tostunu ve kolasını alıp ofiste takılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Kasım 2014; 8:49:17 >
  • ahahaha adamlara bak boyle cvp mı olur ..psu danmış...hass siee
  • KyLeGs kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandığınız ingilizceye karşılık dediğiniz gibi çok vasat hatta altında bir cevap olmuş.

İşine özen göstermeyen bir çalışanın mesaj yazdığı belli.Firmanın geneline yaymak yanlış olur bu durumu ama tabii ki böyle önemli bir yere (uluslararası cevap kısmı) bu durumda bir çalışanın koyulması da firmanın ayıbıdır.

Daha önce benimde başka firmalarla uluslararası yazışmalarım oldu ama ilk defa bu kadar lakayt bir dille karşılaşıyorum.

Aslında buradan şu çıkıyor; demek ki o kadar çok soran olmuş ki coil whine olayını onlarda artık otomatiğe bağlayıp, böyle lakayt cevaplar yazmaya başlamışlar.Yani neresinden tutmaya kalksak elimizde kalan bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömesay mı? Alırım bi dal

Adamlar hayattan bezmiş, kabullenmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ya. Adamın yazmak istediği mesajı kardeşime iletsem, bundan daha iyi grammer kullanır Böyle teknik destek mi olur ya, dur bakalım daha neler göreceğiz şu güvendiğimiz firmalardan...

• Watkenaydu ?Samtayms its dı fudbol teds dı fubbol.

O kadar dedik bizim ulkemizden başka yerde kral değil diye msi'a verdiniz gazı verdiniz gazı.Ben söyleyince bastınız eksiyi.Bir haftadır anakartta bile gigabyte'e döndunuz yaklaşık on kişinin biosu çökunce 500 liralık kartta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Watkenaydu ?Samtayms its dı fudbol teds dı fubbol.

O kadar dedik bizim ulkemizden başka yerde kral değil diye msi'a verdiniz gazı verdiniz gazı.Ben söyleyince bastınız eksiyi.Bir haftadır anakartta bile gigabyte'e döndunuz yaklaşık on kişinin biosu çökunce 500 liralık kartta.

aynen adaşım bende şimdi

gtx9xx(denemediğim model kalmadı galaxy hariç ) serisindeki sıkıntıyı dile getiriyorum sadece - leser iyi hakaret edenler bile var BANA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.