Şimdi Ara

GTX970 FANLAR DURMADAN DÖNÜYOR YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Evga gtx 970 ftw+ kullanıyorum. Fanlar duruyordu ama son 1 yıldır durmadan dönüyor fanlar. %12 de sabit dönüyor eskiden tamamen duruyorlardı. Bunu nasıl düzeltebilirim. Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum. Birde ben 1 yıl öncehttps://www.youtube.com/watch?v=tsAHcxGv8as&t=326s buradan bios mod yapmıştım sonra kaldırdım. Ondan sonra oldu. Fan ayarlarıda adamın yaptığı ayarlar kaldı sıfırladığım halde. Nasıl düzeltebilirim bunu.

• Yanlış modelin biosunu atmışsındır, ondada fan stop özelliği yoktur.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    hayır benim ekran kartı modelinin aynısını kullanıyor biosu aldığım kişide.
  • yok mu bilen kişi kendi orjinal bios sürümünü yeniden yükledim yani stok bios sorun hala devam ediyor. Boşta sabit %12 ile dönüyor. Normalde boşta 50 60 dereceye kadar dönmemesi lazım fanların. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
  • Ekran kartınız çift bioslu modellerden olabilir mi? Bios switch anahtarı oluyordu onlarda sanırım. Orijinal BIOS'a bu sebeple dönememişsinizdir belki. Ayrıca yüklediğiniz BIOS 'un fan ayarlarını BIOS Tweaker programları ile denetleyebilirsiniz.

GTX970 FANLAR DURMADAN DÖNÜYOR YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOKTURUK -- 13 Mart 2018; 20:2:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.