Şimdi Ara

Güç kablosu ekran kartına bağlı değil sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartının termal macunu nu değiştirdim. Ekran kartını taktım pc yi açtığımda ekrana kırmızı bir yazı geliyor ve kasa sürekli C4 bombası gibi dıt dıt otüyor. Ekrana gelen yazı ingilizce ama anladigim kadariyla güç kablosu ekran kartına bağlı değil diyor başka bir kablomu takmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eroglu06 -- 16 Haziran 2015; 18:37:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eroglu06

Ekran kartının termal macunu nu değiştirdim. Ekran kartını taktım pc yi açtığımda ekrana kırmızı bir yazı geliyor ve kasa sürekli C4 bombası gibi dıt dıt oluyor. Ekrana gelen yazı ingilizce ama anladigim kadariyla güç kablosu ekran kartına bağlı değil diyor başka bir kablomu takmak gerekiyor.

Ekran kartınızın marka modeli nedir ve üstünde kablo takmak için yer var mı

• quote:

GDDR4 SAPPHİRE HD 3870 ATI RADEON
    Üstünde bi tane kablo takmak için yer var 6 binlik bir kablo girişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eroglu06 -- 16 Haziran 2015; 19:05:39 >
  • Eroglu06 E kullanıcısına yanıt
    İŞte o 6 pinlik yuvata PSU dan kablo ile besleme yapmak lazım...
     Güç kablosu ekran kartına bağlı değil sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 16 Haziran 2015; 19:00:36 >
  • quote:

İŞte o 6 pinlik yuvata PSU dan kablo ile besleme yapmak lazım...
    Güç kaynağından gelen bir kablo CD takılacak yere gidiyor ordan başka bir kablo birleştirilmiş o kabloya 6 binlik bir kablo bağlanmış o kabloyu mu takıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eroglu06 -- 16 Haziran 2015; 19:16:46 >
  • Ama daha önce ekran kartı çalışıyordu macunu değiştirdikten sonra böyle oldu galiba pc ekran kartını görmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.