500w da nasil olurda 2 tane 6pin olmaz. veya molexten neden sayısı az diye düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
500w da nasil olurda 2 tane 6pin olmaz. veya molexten neden sayısı az diye düşündüm.
molex fazla aslında ama 3 dvd rw var 3 ü oraya takılı.
3 dvd yazıcıyı ne yapacaksin hocam. artik dvd kullanimi bile bitmek üzere. benim kasada 10 tane sata hdd bagli optik medya yok. baglamadim ihtiyacim kalmadiği icin.
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
3 dvd yazıcıyı ne yapacaksin hocam. artik dvd kullanimi bile bitmek üzere. benim kasada 10 tane sata hdd bagli optik medya yok. baglamadim ihtiyacim kalmadiği icin.
Orası özel mesele usta neyse öğrenmek istediğim bir sorun cıkarmı önce çoklayıp sonra molex i 6 lı pin e cevirsem
Denemeden bilemezsiniz hocam.Bazı güç kaynaklarının 12 volt kanalı tek bazıları ise 2-3 tane kadar.Bunun önemi de kullandığınız molexin kaç watt verebileceğini belirlemesi.Ayrıca 12 volt kanalından kaç watt verebildiği de önemli. Alın deneyin ekran kartınızın çektiği güce göre muhtemelen çalışacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme