Şimdi Ara

güç kaynağı 6 lı pin cıkış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güç kaynağımda 1 adet fazla molex 1 adet fazla sata cıkış var ekran kartım ise 2 tane 6 lı pin istiyor. satayı kullanacagım 2. harddisk için bekletmek istiyorum fakat ekran kartımı çalıştırmak için molex girişim yetmıyor molex coklayıcı alıp sonra cokladığım molextenhttp://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo.html şu ürün ile 2 tane 6 lı pin yapsam bi zararı olur mu ?

• guc kaynaginiz yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

guc kaynaginiz yeterli mi?

YETERLİ USTAM 500 W 80 PLUS OCZ
  • 500w da nasil olurda 2 tane 6pin olmaz. veya molexten neden sayısı az diye düşündüm.
  • quote:

500w da nasil olurda 2 tane 6pin olmaz. veya molexten neden sayısı az diye düşündüm.

molex fazla aslında ama 3 dvd rw var 3 ü oraya takılı.
  • 3 dvd yazıcıyı ne yapacaksin hocam. artik dvd kullanimi bile bitmek üzere. benim kasada 10 tane sata hdd bagli optik medya yok. baglamadim ihtiyacim kalmadiği icin.
  • quote:

3 dvd yazıcıyı ne yapacaksin hocam. artik dvd kullanimi bile bitmek üzere. benim kasada 10 tane sata hdd bagli optik medya yok. baglamadim ihtiyacim kalmadiği icin.

Orası özel mesele usta neyse öğrenmek istediğim bir sorun cıkarmı önce çoklayıp sonra molex i 6 lı pin e cevirsem
  • Denemeden bilemezsiniz hocam.Bazı güç kaynaklarının 12 volt kanalı tek bazıları ise 2-3 tane kadar.Bunun önemi de kullandığınız molexin kaç watt verebileceğini belirlemesi.Ayrıca 12 volt kanalından kaç watt verebildiği de önemli.
    Alın deneyin ekran kartınızın çektiği güce göre muhtemelen çalışacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.