Şimdi Ara

güç kaynağının fanı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendehttp://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-le-serisi-500w-guc-kaynagi.html bu güç kaynağı var ilk aldığımda çok sessizdi sesi artmaya başladı bende ses güç kaynağındanmı geliyo diye kontrold etmek için tornavida soktum fana ve fanın kanadı kırıldı ben vatana götürsem düzeltirlermi değiştirirlermi yoksa elimdemi kalıcak güç kaynağı ve şu anda güç kaynağı kasayı titretiyor ne yapmalıyım arkadaşlar

• Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı dene.

yapıştırırsam titremeyi kesermi ????
  • Servise götür..

:D yapabiliyorsan fanı değiştir..

yapamıyorsan yolla servise.ama vatanın.yanında fişiyle :D

bide nasıl kırdın :D kasanın içinde :D OC Yaptığındandır büyük ihtimalle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ang3l

Servise götür..

:D yapabiliyorsan fanı değiştir..

yapamıyorsan yolla servise.ama vatanın.yanında fişiyle :D

bide nasıl kırdın :D kasanın içinde :D OC Yaptığındandır büyük ihtimalle :D

falan yok ilk aldığımda kasayı yeni topladığımda diyim pc de sıfır ses vardı oyunlarda falan 1 ay geçti kasa sesli çalışmaya başladı işlemci soğutucu falan da yeni ayrı aldım ben dinledim kasayı güç kaynağından geliyo ses kesinleştireyim dedim tornavida soktum güç kaynağının fanına fanın kanadı koptu olay bu :D benim merak ettiğim garanti kapsamına girermi cihaz garantiye kabul ederlermi acaba
  • Garantiye tabiki girmez ücret karsılıgı yeni fan takabilirler belki

• yeni fan = haşırt the blackboard
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa fanını adaptöre bağlama?
    13 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı patladı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Garantiye tabiki girmez ücret karsılıgı yeni fan takabilirler belki

ne kadar tutar bi bilginiz varmı
  • mehmetbaycan M kullanıcısına yanıt
    PSU nun fanı 2 pin ise "2 pin" "3 pin" voltage modullü bir fan almalısınız
    PSU nun fanı 4 pin ise "4pin" pwm modullü bir fan almalısınız.

42,00(95cfm 2,72mmh2o 160k saat PWM 0,40A POM)Cooler Master Jet Flo 120Mm Mavi Led Fan - Vatan Bilgisayar

19,39(41,4cfm 1,32mmh2o 20k saat 3 PIN 0,25A HDB/FDB)TeknoBiyotik: Aerocool Lightning Mavi Ledli Mavi Kanatlı 12cm Kasa Fanı - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri

32,00TL(75,3cfm 1,6mmh2o 150k saat 3PIN x,xxA CopperAxisSleve)Xigmatek Xaf Serisi 120Mm Siyah Fan - Vatan Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 8 Mart 2015; 15:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1471

PSU nun fanı 2 pin ise "2 pin" "3 pin" voltage modullü bir fan almalısınız
    PSU nun fanı 4 pin ise "4pin" pwm modullü bir fan almalısınız.

42,00(95cfm 2,72mmh2o 160k saat PWM 0,40A POM)Cooler Master Jet Flo 120Mm Mavi Led Fan - Vatan Bilgisayar

19,39(41,4cfm 1,32mmh2o 20k saat 3 PIN 0,25A HDB/FDB)TeknoBiyotik: Aerocool Lightning Mavi Ledli Mavi Kanatlı 12cm Kasa Fanı - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri

32,00TL(75,3cfm 1,6mmh2o 150k saat 3PIN x,xxA CopperAxisSleve)Xigmatek Xaf Serisi 120Mm Siyah Fan - Vatan Bilgisayar

neden ben fan alayımki garantisinden çıkar o zaman ben vatana götürsem değiştirmezmi firma

siz bilirsiniz
  • 20 tl fan al değiştir o kadarmı becerilsizsiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkk012

20 tl fan al değiştir o kadarmı becerilsizsiniz hocam ?

bereriksizlikle ne alakası var ? değiştirince garanti kapsamından çıkıyo cihaz götüreyim onlar yapsın cevap verenlere teşekkürler
  • sen bilirsin hoca kafana göre
  • Dostum garanti vs sorun etmezsen gönder ben değiştireyim. Daha bugün çalıştığım yerde 13 tane bozuk diye ayrılan güç kaynaklarından 7 tanesini hayata döndürdüm. 5 dakikalık iş benim için.
    Kendim değiştiririm dersen çıkma fan var bende.
    ilginç adamsın vesselam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Dostum garanti vs sorun etmezsen gönder ben değiştireyim. Daha bugün çalıştığım yerde 13 tane bozuk diye ayrılan güç kaynaklarından 7 tanesini hayata döndürdüm. 5 dakikalık iş benim için.
    Kendim değiştiririm dersen çıkma fan var bende.

garantiye yolladım güç kaynağını bakalım ne diyecekler
  • arkadaşlar güçkaynağım garantiden 2 haftada geldi ve ben bana masraf çıkarır zannederken hiçbir masraf ödemedim bunun sebebi bence müşteri işlemlerindeki abiydi bence burdan ona teşekkürlerimi sunuyorum :D formu doldururken fanı kırık diye yazdı yani benim kırdığımı yazmadı kırık geldi diye yazdı o yüzden bende hiç bir masraf ödemeden fanımı değiştirdim böyle sorunu olan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım
  • Servise goturmen alternatif olabilir fakat nasil becerdin diye sormazlarmi be adama arkadasim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveIsGonnaSaveUs

Servise goturmen alternatif olabilir fakat nasil becerdin diye sormazlarmi be adama arkadasim :)

sordu abi dedim ses duymaya başladım nerden geldiğini anlamak için toknavida soktum dedim güldü abi :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.