Bilgisayarıma her zamanki CD ile her zamanki şekilde Win 7 Ultimate yükledim ( format attım). bütün herşeyi yükledikten sonra güç planında bilgisayarı uyku moduna geçir seçeneğinin olmadığını gördüm. yaptığım araştırmalar sonucu elimde 0 bilgi var. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
yokmu yardım edecek arkadaşlar. çıldırmak üzereyim.
driver indirmeyi denedin mi markası ne laptopun ya da bilgisayarın.İnterneeten bulabilirsin sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: SiLenCe_Of_DestinY
İyi Forumlar Arkadaşlar.
Bilgisayarıma her zamanki CD ile her zamanki şekilde Win 7 Ultimate yükledim ( format attım). bütün herşeyi yükledikten sonra güç planında bilgisayarı uyku moduna geçir seçeneğinin olmadığını gördüm. yaptığım araştırmalar sonucu elimde 0 bilgi var. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İşletim sistemini güncelle. Daha sonra tüm drivarlarını güncelle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
Orijinalden alıntı: SiLenCe_Of_DestinY
İyi Forumlar Arkadaşlar.
İşletim sistemini güncelle. Daha sonra tüm drivarlarını güncelle.
+ pc yi yeniden başlat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme