Şimdi Ara

Güç Seçenekleri Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Forumu arkadaşımdan duydum, sorunuma çare bulabilecek bir forum olduğunu söyledi.

Benim HP Compaq 6715s laptopum var. Güç seçenekleri özelliklerinden;
    Sabit diskleri kapatı hiçbir zamana, (hem prize takılı hem de pille çalışırken)
    Sistem bekleme konumu hiçbir zaman, (hem prize takılı hem de pille çalışırken)
    ayarlıyorum. Ayrıca;
    Gelişmiş ---> Güç Düğmeleri --->
    Taşınabilir bilgisayarımın kapağını kapattığımda : Hiç bir şey yapma
    Bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda : Ne yapacağımı sor
    Bilgisayarımın uyku düğmesine bastığımda : Hiç bir şey yapma
    seçeneklerini seçiyorum

Fakat bilgisayarımı kapatıp açtığım zaman bütün bu ayarlar eski haline geri dönüyor. Yukarıdaki ayarları nasıl kalıcı olarak ayarlıyabilirim?

• Bu sorunun çözümünü bilen yok mu? :(
  • uygula'ya tıklamadan dırek tamam butonuna tıklama gibi birsey yapıyor olabılırmısın ? once uygula sonra tamam de bakalım olucakmı kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriStan

uygula'ya tıklamadan dırek tamam butonuna tıklama gibi birsey yapıyor olabılırmısın ? once uygula sonra tamam de bakalım olucakmı kardeş.

++
  • ben de aynı sorunu yaşıyorum yaklaşık yarım saatte bir ayarları başa dönüyor..
    uygula demeyi denedim tamam demeyi de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriStan

uygula'ya tıklamadan dırek tamam butonuna tıklama gibi birsey yapıyor olabılırmısın ? once uygula sonra tamam de bakalım olucakmı kardeş.

uygula sonra tamam diyerek te yaptım, sadece tamam diyerekte yaptım. sonu. aynı. bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor.
  • Madem Buraya Konu Açılmış benimde Bir sorum olucak Casper Minibookm Var pilini çıkarmadan pili devre dışı bırakabiliyormuyuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.