Merhabalar. Forumu arkadaşımdan duydum, sorunuma çare bulabilecek bir forum olduğunu söyledi.
Benim HP Compaq 6715s laptopum var. Güç seçenekleri özelliklerinden; Sabit diskleri kapatı hiçbir zamana, (hem prize takılı hem de pille çalışırken) Sistem bekleme konumu hiçbir zaman, (hem prize takılı hem de pille çalışırken) ayarlıyorum. Ayrıca; Gelişmiş ---> Güç Düğmeleri ---> Taşınabilir bilgisayarımın kapağını kapattığımda : Hiç bir şey yapma Bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda : Ne yapacağımı sor Bilgisayarımın uyku düğmesine bastığımda : Hiç bir şey yapma seçeneklerini seçiyorum
Fakat bilgisayarımı kapatıp açtığım zaman bütün bu ayarlar eski haline geri dönüyor. Yukarıdaki ayarları nasıl kalıcı olarak ayarlıyabilirim?
Bu sorunun çözümünü bilen yok mu? :(
uygula'ya tıklamadan dırek tamam butonuna tıklama gibi birsey yapıyor olabılırmısın ? once uygula sonra tamam de bakalım olucakmı kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: TriStan
uygula'ya tıklamadan dırek tamam butonuna tıklama gibi birsey yapıyor olabılırmısın ? once uygula sonra tamam de bakalım olucakmı kardeş.
++
ben de aynı sorunu yaşıyorum yaklaşık yarım saatte bir ayarları başa dönüyor.. uygula demeyi denedim tamam demeyi de..
quote:
Orijinalden alıntı: TriStan
uygula sonra tamam diyerek te yaptım, sadece tamam diyerekte yaptım. sonu. aynı. bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor.
Madem Buraya Konu Açılmış benimde Bir sorum olucak Casper Minibookm Var pilini çıkarmadan pili devre dışı bırakabiliyormuyuz ?