Şimdi Ara

Güç seçenekleri yüksek performansa dönüşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar ben casper nirvana kullanıyorum,windows 8 pc güç seçeneklerinden yüksek performansa geçmiyor işaret var ama uygulama yazısı açılmıyor 4 aydır oyun oynuyamıyorum bunla ilgili problemi olan varmı diye bakıyorum az kişi bulmuş bulanda söylemiyor bilgisayarım hemen ısınıyor lütfen yardım edin

NOT: yönetici olarak açtım gene olmuyor

• wındows+R tuş kombinasyonu ile çalıştırı aç ve ''powercfg.cpl'' kodunu gir güç seçeneklerinden ayarlayabilirsin
  • ahmet3121 A kullanıcısına yanıt
    Güç seçenekleri,penceresinde,güç planı oluştur, deyin orada istediğiniz ayarı verebilirsiniz.
  • 2 nizinde dediklerinizi yaptım dostm w-r den yazdım yüksek performansa tıkladım ama uygula yazısı açık degil tamam diyorum direk degişikikleri kaydet tusuda açık degil

özel planı yaptım ondada yüksek performans dedim oda olmadı ondada uygula ve değişiklikleri kaydet seçeneki açık degil
    Laptop fişe takılı olmadığı için güç tasarrufuna alıyor olabilir bide dizüstü PC lerde fişe takmadan oyunlardan tam performans beklemeyin
  • hep fişe takılı kardeşim hiç çıkmadı daha fiş takılıyken yüksek performansa aldım olmadı fişi çıkardım olmadı
    oyun oynarken falan fiş hep takılı zaten bir oyuna girdimde

ÖRNEK:BLACK OPS 2 oynuyorum 5 dkkda ısınıyor 4 ay dır oyun oynuyamıyorum bu sorun bir türlü çözülmedi 2 windows 8 casper nirvana makinem
  • kurbanınız olum yardım edin sogutucu alın diyolar paramda yok önceden böyle degildi neden böyle olduki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    başka bir arzunuz?
     Güç seçenekleri yüksek performansa dönüşmüyor Güç seçenekleri yüksek performansa dönüşmüyor

• Dostum onuda yaptım bak bu üsttekin de siyah işaret var asıl onun degişmesi lazım kaç kez bunuda denedim olmadı
    olmuyor diye birşey yok. gördüğün gibi yüksek performans etkin.
  • Abicim bu güç seçenklerine gir orda 4- tane seçenk var özel planların falan da dahil orda siyah renkli olan olması lazım
  • birde (etkin) yazısı çıkmıyor ne kadar tamam desem de yeniden girdimde dengeli gözüküyor
  • arkadaşlar merhaba yıllardır bilgisayarı süper güç tasarrufluda kullanıyorum fan sesi vs. hiç bir şey olmuyor ancak fps lol de 20 30 a kadar düşüyor uzun süre oynayınca bilgisayarı.

yüksek performansa alınca da sanki bilgisayar can çekişiyor gibi fan sesi çıkarıyor en fazla 2 3 dakika dayanabiliyorum o moda o modda da fps 100 lerde güç tasarruflu modda fanı etkin de yaptım ama kar etmiyor ne yapsam bilgisayar i7 6 yıllık casper nirvana ekran kartı ati radeon 5650 di sanırım
  • wİndows 10 da yüksek performans seçeneği yok. Sürekli dengeli de duruyor. Bunu nasıl güç seçeneklerinden detaylı olarak ayarlayabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

wİndows 10 da yüksek performans seçeneği yok. Sürekli dengeli de duruyor. Bunu nasıl güç seçeneklerinden detaylı olarak ayarlayabiliriz ?

Bu sorunu benimgibi bundan sonra yaşayanlar için şu linkten güç seçenekleri yüksek performans yok sorununu çözdüm.

laptop için en basit ayarı şu resimdeki gibide yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.