Telefonu minimum 3-4 sene kullanacağım şuan kullandığım telefon n73 bu yüzden telefonlarda ilk baktığım özellik kalınlık :) (n73'te 19 mm) Hızla yenilenen teknolojik ürünlere fazla para vermekten çekinirim ama hakkını vereceğine inanırsam muslukları açarım. telefon beni ışınlamadıkça ona 1000 liradan fazla vermem. Masaüstü bilgisayarımda karikatür çizimi yapıyorum, önereceğiniz telefon bu işimi de görecekse 1000 lira sınır değerine ulaşabilirim telefonla çizim olmaz diyorsanız benim için dokunmatik olmasa da olur. (misal: nokia 6700) 2.el düşünmüyorum ucuz olsaydı iphone alabilirdim 2000 liraya telefon alacağıma öküz alır etinden sütünden yararlanırım.
samsung gio güzel bir telefona benziyor ama bataryası iyi değil sanırım(?) forumun gözdesi x5'e ise tanımadığım bir marka olduğundan soğuk bakıyorum. Çizim için tablet önerisi de verebilirsiniz minimal ölçülerde bir telefon+tablet'de düşünebilirim.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
100 tl ye lg optimus black ala bilirsin 9.2 mm ayrica 1100tl ye galaxy s ala bilirsin 9.9mm
Çok teşekkürler. optimus black güzele benziyor ama bataryası hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım sar değeri için de (1.27) gibi enteresan bir değer söz konusu. samsun galaxy s sınırlarımın dışında zaten 1000tl de fazla geliyor bana :) 1000 veren 1100 de verir tabi ama bu işin sonu yok, sınırım 1000 liradır. optimus'u araştırıyorum şu anda 1000 çok fazla ama 9.2 de baya bi ince :)
quote:
Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla
Çok teşekkürler. optimus black güzele benziyor ama bataryası hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım sar değeri için de (1.27) gibi enteresan bir değer söz konusu. samsun galaxy s sınırlarımın dışında zaten 1000tl de fazla geliyor bana :) 1000 veren 1100 de verir tabi ama bu işin sonu yok, sınırım 1000 liradır. optimus'u araştırıyorum şu anda 1000 çok fazla ama 9.2 de baya bi ince :)
bataryasi 1500 mah yani kotu diyil galaxy s 1050 tl ye sahibinden 2 yillik garantili sifir satiyorlar bir de motorola atrix var kalinligi 11mm 1300tl amma 1930 mah bataryasi var (batarya olarak piyasada en iyisi) bir de 1300 tl ye sony ericsson xperia arc var 8.7mm kalinlik(en ince ikinci telefon) ve 1500mah batarya amma sana tavsiyem bir az daha para topla ve cift cekidekli tel al
tekrar teşekkürler yanlış anlamayın ama bir şey farkettim forumdaki tavsiyelerde sürekli bütçeleri zorlayan önerilere yer verilmiş diğer bütün başlıklarda da durum aynı... şuan samsung gio'yu inceliyorum biraz daha ince olsaydı düşünmeden alırdım ama mükemmeli yakalamak imkansız bazı şeylerden ödün vermem gerekiyor, param cebimde kalsın 2mm'ye katlanırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: orhan azeri
quote:
bataryasi 1500 mah yani kotu diyil galaxy s 1050 tl ye sahibinden 2 yillik garantili sifir satiyorlar bir de motorola atrix var kalinligi 11mm 1300tl amma 1930 mah bataryasi var (batarya olarak piyasada en iyisi) bir de 1300 tl ye sony ericsson xperia arc var 8.7mm kalinlik(en ince ikinci telefon) ve 1500mah batarya amma sana tavsiyem bir az daha para topla ve cift cekidekli tel al
arkadaşa katılıyorum bana sorarsan motorola atrix almanı öneririm ömürlük telefon
Xperia Arc 8.7 MM Önümüzdeki hafta gelecek ,
SGS II 8.49 mm ama bunlar biraz pahalı o yüzden Galaxy S olabilir 1150 lira vatanda
samsung galaxy tab alabilirsin amdroid 2.3 güncellemesi yolda 7" tablet deneyimi ve kulaklıkla telefon olarak kullanırsın bataryası cok gider , ekran gayet büyük ve cozunurluk olarak iyi.. fiyat 800 tl civarı..
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
quote:
Orijinalden alıntı: orhan azeri
quote:
arkadaşa katılıyorum bana sorarsan motorola atrix almanı öneririm ömürlük telefon
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Xperia Arc 8.7 MM Önümüzdeki hafta gelecek ,
SGS II 8.49 mm ama bunlar biraz pahalı o yüzden Galaxy S olabilir 1150 lira vatanda
teşekkürler arkadaşlar ama bütçeyi aşmak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
samsung galaxy tab alabilirsin amdroid 2.3 güncellemesi yolda 7" tablet deneyimi ve kulaklıkla telefon olarak kullanırsın bataryası cok gider , ekran gayet büyük ve cozunurluk olarak iyi.. fiyat 800 tl civarı..
kulaklıkla telefon olarak kullanmam, ucuz bir telefon alırım en incesinden :) ya dediğin gibi samsung galaxy tab + küçük telefon alacağım ya da samsung gio... galaxy tab kullanan kişilere ulaşmaya çalışıyorum memnunlarsa onu alırım.
Galaxy Tab yerine , Exper Easy Pad'i öneririm tam bi canavar
2.el düşünmüyorum ucuz olsaydı iphone alabilirdim 2000 liraya telefon alacağıma öküz alır etinden sütünden yararlanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla 2.el düşünmüyorum ucuz olsaydı iphone alabilirdim 2000 liraya telefon alacağıma öküz alır etinden sütünden yararlanırım.
Telefonla çizim olmaz bence, çizim için tablet düşünmelisin. Ancak tabletler kapasitif dokunmatik olduğu için dokunduğun gibi tam verim alamayabilirsin, yani tam ince çizimlerde kullanamayabilirsin, rezisitif ekranlar çizim için daha iyi olabilir. Kapasitif tableti kullanmadan karar verme almaya derim.
yunuss.10 exper beğenmediğim bir marka teşekkürler öneri için.
Lepanto archos 5 buldum resiztif ekranlı ama alet pek hoşuma gitmedi büyük firmalar tabletleri hala "büyük ekranlı telefon" olarak üretiliyorlar. alternatif markalara da ben yönelmek istemiyorum. sanırım samsung gio alacağım. final zamanı gereğinden çok zaman ayırdım bu konuya alıp kurtulayım şu işten.
not: çizim için tablet kullanan kişi. evet sana söylüyorum, bu yazıyı okuduğun an bana bir yardım eli uzatmalısın.
nokia e72
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme