Şimdi Ara

guild wars 2 problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki sistemim e5200 2.8 işlemci, 2gb ddr2 ram, gts 250 ekran kartı. fakat guild wars 2 de fps wvw de 20, normal yerlerde 25ten yukarıya çıkamıyor. bana oyunu akıcı bir şekilde çalıştırabilecek 200 ile 400 arasında bir ekran kartı tavsiyesi yapabilir misiniz ? fps düşüklüğünü ekran kartına bağlıyorum. sizce işlemcide mi yetersiz ?

• İşlemci istiyor hocam bu oyun daha çok.

Bende e8500 core2duo 3.0 ghz var - ati 6950 ekran kartı

kasıyor yine de oyun. i2500k 4 çekirdek 3.0 ghz e falan upgrade etmek lazım rahatlatmak için tahminimce.

çünkü benim ekran kartı baya güçlü buna rağmen sıkıntı yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 29 Ağustos 2012; 15:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

İşlemci istiyor hocam bu oyun daha çok.

kasıyor yine de oyun. i2500k 4 çekirdek 3.0 ghz e falan upgrade etmek lazım rahatlatmak için tahminimce.

kasıyor derken nasıl kasıyor ? ortalama kaç fps ile oynuyorsun oyunu ? ekran kartımda pek iyi bir ekran kartı değil. onun için elimdeki bütçeyi işlemciye vermek içimden gelmiyor.
  • Biraz beklemekte bence fayda var.Zira diablo3'te de başlarda bu tarz optimizasyon sorunları vardı.(Tabi şuanki durum bundan dolayı ise)Daha sonra patch ile büyük ölçüde düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Biraz beklemekte bence fayda var.Zira diablo3'te de başlarda bu tarz optimizasyon sorunları vardı.(Tabi şuanki durum bundan dolayı ise)Daha sonra patch ile büyük ölçüde düzelmişti.

evet vardı fakat ben diablo 3 te bu sistem ile hiç sorun yaşamadım. full grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xasthur

quote:

kasıyor derken nasıl kasıyor ? ortalama kaç fps ile oynuyorsun oyunu ? ekran kartımda pek iyi bir ekran kartı değil. onun için elimdeki bütçeyi işlemciye vermek içimden gelmiyor.

Akıcı bir şekilde oynanmıyor oyun, 35-40 civarına kadar çıkıyor fps ancak stabil değil.
    Betada 25-30 civarı dolanıyordu. Grafik özellikleri medium değerde gibi birşey antialising kapalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xasthur

quote:

Akıcı bir şekilde oynanmıyor oyun, 35-40 civarına kadar çıkıyor fps ancak stabil değil.
    Betada 25-30 civarı dolanıyordu. Grafik özellikleri medium değerde gibi birşey antialising kapalı.

öyle güzel bir kartla çektiğin çile anlaşılır değil öyleyse. forumda gördüğüm bir konudan alıntı yapayım.

" Display: the graphics-settings slider has only a minor impact on performance at this time.
    We are currently optimizing Guild Wars 2, making ongoing improvements to the game’s frame rate. Presently, the game is CPU-bound on most high-end systems, so lowering graphics settings or upgrading your video card may not have a large impact on performance."

sanırım benimde ekran kartı almam anlamsız olur öyleyse. bütçem ile işlemci almayı düşünüyorum şimdi. fakat ekran kartıma güvenemiyorum. böyle bir oyunun optimizasyon ile ilgili sorun yaşamasıda ilginç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu bugün oynamaya başladım grafikler süper zerre kasma diye bir şey yok 100 fps alıyorum pvp de fln. WvW fln daha denemedim aşırı kalabalıkta ne olur bilemicem ama şuanki hali çok çok iyi
  • amd FX 8 çekirdek işlemci + hd7850 2gb ekran kartı ile bile düşük fps alıyorm . Ne yazıkkı oyunun ciddi bir optimizasyon problemi var. yapabilcek bişi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.