Şimdi Ara

Guitar Hero ve türevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçimde bir yerlerde guitar hero oynama arzusu nüksetti. Ama istediğim basitlikte bir bilgiye ulaşamadım.
    Nereyi okusam konunun göbeğinden başlamışım gibi oluyor.

Sizlere bir kaç sorum olacak.

Bende 12 gb lik slim bir ps3 var buna gitar ve oyun almak istiyorum.

1-guitar hero için sıfır gitar bulanabilir mi , okuduğum her yerde artık üretimi yok yazmakta.
    2-orjinal guitar hero gitarı yoksa yan sanayi hangi marka almak gerekir.
    3-bir çok oyun var bunları topluca uyguna alabileceğim bir yer var mıdır?
    4- oyun için ps3 üzerinden ücreti mukabili isteğim şarkıları download ederek playlist zenginleştirebilir miyim?f

hiç bilmeyen birine anlatır gibi yazarsanız çok sevinirim.

iyi akşamlar,

• rocksmith al gitarlı.ama gitar gerçek gitar.bende yeni aldım.bayağı gitar çalmayı öğreniyorsun
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Dostum oyun nasıl peki eglenebiliyor musun? Ben de düşünmüyor değilim almayi.. Guitar Hero yu da çok özlemişken eğer ögretimi güzel ve hizliysa bi denemek isterim. . Bakarsın buradan öğreniriz gitarı da :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

rocksmith al gitarlı.ama gitar gerçek gitar.bende yeni aldım.bayağı gitar çalmayı öğreniyorsun

nasıl oluyorda normal bir gitarla oynanıyor o oyun anlamıyorum valla
  • Yazık paranıza.Gerçek gitar ile uzaktan yakından alakası yok.

Eğlenceli olduğunu da hiç düşünmüyorum.Benzer oyunlar facebookta vardı.Klavyenin 1 2 3 4 5 numaraları ile oynanıyordu.Araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Yazık paranıza.Gerçek gitar ile uzaktan yakından alakası yok.

Eğlenceli olduğunu da hiç düşünmüyorum.Benzer oyunlar facebookta vardı.Klavyenin 1 2 3 4 5 numaraları ile oynanıyordu.Araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.

Son çıkan versiyonları gerçek gitarla oynanıyor. Rocksmith olması lazım adının. İlle kendi gitarı da gerekmiyor adaptörünü alıp kendi gitarınızı bile bağlayabiliyorsunuz gerçekten gitar çalmayı öğretiyor.

Eski 5 tuşlu olan da gayet eğlenceli, klavyenin tuşlarıyla oynamak isteyenler Frets on Fire isimli oyunu denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Son çıkan versiyonları gerçek gitarla oynanıyor. Rocksmith olması lazım adının. İlle kendi gitarı da gerekmiyor adaptörünü alıp kendi gitarınızı bile bağlayabiliyorsunuz gerçekten gitar çalmayı öğretiyor.

Eski 5 tuşlu olan da gayet eğlenceli, klavyenin tuşlarıyla oynamak isteyenler Frets on Fire isimli oyunu denesin.

Gerçek gitar kullanılacaksa oyuna verilecek paraya düşük seviye bir ses kartı almak hem daha ekonomik hem de daha tatminkar olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rocksmith gitarı

Guitar Hero ve türevi

rocksmith gibi bir oyunu dandik facebook oyunlarıyla karşılaştırmak?

ben çok eğleniyorum oynayan arkadaşlarımda öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.