Şimdi Ara

Gülhane tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜLHANE TIP YAZAN VAR MI? Varsa kac k siralamayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.001 sıralamayla yazdım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Sıralamana yazık olmuş ktü trakya canakkale samsun varken

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

11.001 sıralamayla yazdım ben

Bende 10kyla yazdim ama umudum cok yok gelecegine hocalarim filan gaziypa yildirim beyazit arasi olur dedi

• 7k ile yazdım. YBÜ Türkçeden sonra . Gülhaneden sonra YBÜ İngilizce yazdım.
  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt
    Gelirse seve seve giderim hocam, bugüne kadar okuduğumuz ortamlarda sanki hiç olmadı mı aynı siyasi görüşü paylaşmadığımız arkadaş/hoca/müdür vs.
    Ben her türlü insanla birlikte okumaya razıyım, gülhane 'nin imkanları bahsettiğin üniversitelerden çok daha geniş zaten.
    Ha zaten geleceğini düşünmüyorum ben, en kötü 8-9 bin ile kapatır diye düşünüyorum

• arwen1474 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, yıldırım beyazıttan daha iyi kapatması lazım çok daha güzel imkanlara sahip. Gaziden de belki daha iyi imkanlara sahip ama işte sivile geçmesi biraz anormal şekilde olduğu için o kadar yüksekten kapatamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    7 yıl önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Askeriyesini soruyorsan 25 k dan kapaticak iddiasina varim

Hocam valla ben 7k ile yazdım ama umudum yok o derece. Sivil olduğu için 5-6k ile kapatır diyorlar . İmkanlarıda 10 numara .
  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt
    Sivil kardeş sivil. Askeri ile ilgili tek kelime etmeden askeriden bahsettiğimi nasıl düşünüyorsun 2 konudur anlayamıyorum da..

• Yalnız o boy, kilo, sağlık şartlarının sivil içinde geçerli olduğunu duydum. Ben bu riski alamam.

• Risk falan yok o şartlar sivil için geçerli değil, açık ve net..

• En mantıklısı sağlık bilimleri çevresinde kapatması 6.600 +-1000

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Risk falan yok o şartlar sivil için geçerli değil, açık ve net..

Hocam dun gece kılavuzdaki özel şartlara baktım. Yanlış hatırlamıyorsam hem sivil hem askeri için bu şartlar yazıyordu. Tekrar bakacağım. Yazarım durumu buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 27 Temmuz 2017; 13:8:47 >
  • İyi de ben de kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum zaten bunları, kendim en az 2-3 kere okuduğum için bu kadar eminim.

Gülhane tıp

Bahsettiğiniz özel şartlar 154. madde için geçerli, sivilde görüldüğü üzere 154. madde yok.

• Gülhane sivil olan tıpta hiçbir şart yok. Sadece eğitim Ankarada olcak şartı var . 5. madde hepsinde var zaten . Anlayacağınız gülhane tıp sivil olan diğer tıplarla aynı şartlar altında . İmkanları da daha iyi olduğu için 5k ile bile kapatabilir diye kıçımızı yırtıyoruz zaten .

O şartlı olanlar milli savunma bakanlığı ve içişleri bakanlığına bağlı olanlar .Bk 154 zaten o madde.
  • Arkadaşlar size durumu izha ediyim.Yeni hastane falan yapılıyor,okul Ankara'da bunlar iyi güzel hoş.Fakat sanırım çoğunuz veya hiçbiriniz orda okuyan birleriyle konuşmadı :)Ben orda okuyan 3 kişiyle konuştum.Aldığım bilgileri size aktarıyim.Öncelikle okuldaki çoğu öğretmen gitmiş.Yani gerçekten çoğu öğretmen ciddi anlamda hoca eksiği varmış,çok az hoca kalmış.Bildiğiniz yeni bir üniversite yani hocalar yeni gelicek falan.Okulda önceden kulupler falan varmış fakat 15 Temmuzdan sonra kulupler kapanmış bidaha da açılmamış yani okulda sosyal ortam falan yokmuş.Okuyan herkes bir an önce mezun olup veya yatay geçiş yapma derdindeymiş.Hatta konuştuğum birisi yeni öğretim yılının nasıl olucağını çok merak ediyormuş.Başka konuştuğum birisi okulu açıklamaya gerek duymdan direk bu okula gelme dedi.Bu sene amfilerde kış boyunca kaloriferler çalışmamış titreyer ders yapmışlar.Amacım moralinizi bozmak değil ben de başta bu okulu düşünüyordum ve sonra vazgeçtim elimdek bilgileri sizle paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Arkadaşlar size durumu izha ediyim.Yeni hastane falan yapılıyor,okul Ankara'da bunlar iyi güzel hoş.Fakat sanırım çoğunuz veya hiçbiriniz orda okuyan birleriyle konuşmadı :)Ben orda okuyan 3 kişiyle konuştum.Aldığım bilgileri size aktarıyim.Öncelikle okuldaki çoğu öğretmen gitmiş.Yani gerçekten çoğu öğretmen ciddi anlamda hoca eksiği varmış,çok az hoca kalmış.Bildiğiniz yeni bir üniversite yani hocalar yeni gelicek falan.Okulda önceden kulupler falan varmış fakat 15 Temmuzdan sonra kulupler kapanmış bidaha da açılmamış yani okulda sosyal ortam falan yokmuş.Okuyan herkes bir an önce mezun olup veya yatay geçiş yapma derdindeymiş.Hatta konuştuğum birisi yeni öğretim yılının nasıl olucağını çok merak ediyormuş.Başka konuştuğum birisi okulu açıklamaya gerek duymdan direk bu okula gelme dedi.Bu sene amfilerde kış boyunca kaloriferler çalışmamış titreyer ders yapmışlar.Amacım moralinizi bozmak değil ben de başta bu okulu düşünüyordum ve sonra vazgeçtim elimdek bilgileri sizle paylaşmak istedim

Benim abimin arkadasi orda okuyo ve gayet memnun yaz dedi ve ben ankarada oldugu icin yaziyorum sehir disina cikmak istemiyordum ama malesef cikicam gibi

• arwen1474 A kullanıcısına yanıt
    Hocam vallah ben orda okuyup mesaj atanların yalancısıyım fakat eğitim önceden çok iyimiş.Şuan ise çok az hoca kaldığını söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Hocam vallah ben orda okuyup mesaj atanların yalancısıyım fakat eğitim önceden çok iyimiş.Şuan ise çok az hoca kaldığını söylüyorlar

Hocam ben gittim gulhaneylede konustum. Kalan hocalarda var hicbir unide olmayan bilimler var dediler ve ben eski duzenine kisa surede gececegini dusunuyorum ave 7-8k hibi kapatacak gibi bu sene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.