Şimdi Ara

Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...) Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...) Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...) Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...) Gümlediğim Fizik Denemesinden Sorular (müsait olan baksın...)

• 7.soruyu çözebildim dostum sadece o konuya çalışmıştım inşallah anlatabilmişimdir benzerlikten filan yaptım birazda soru kalıp öğrenirsen iyi olur .

• 1. soru 50 mi ?

tam tepede düşmeden geçebiliyorsa merkezkaç ağırlığına eşit olmalı mg=mvr2/r burdan hızın karesi(v2)=20 gelir . yayda depolanan enerji 1/2k(x)2 = mgh +1/2mv2 olursa v2yi 20 yazarsın kütlede gram cinsinden vermiş kgye çevir . eşitlediğin zaman x2yi 0,25 buldum burdanda 50 cm sanrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbgencer -- 9 Mayıs 2014; 23:27:27 >
  • 1. soruyu çözdüm ama formülleri hep unutmuşum
    http://sketchtoy.com/60850661
  • arkadaş anlatmş bnmki fazladan oldu :) eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

7.soruyu çözebildim dostum sadece o konuya çalışmıştım inşallah anlatabilmişimdir benzerlikten filan yaptım birazda soru kalıp öğrenirsen iyi olur .

Hcm benzerligi anlad'm da hmaxi'n uzerine hmax eklemissin ya oraya tam anlayamadim

• şimdi dersanedeki hoca ve femdeki tekno femdeki hoca öyle bi özellik vermişti ezberlemiştim lys mantık işi olmadığı için artık ezbere kaçabilirsiz biraz birazda pratik izlerseniz youtubeden dediğimi çok iyi anlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sagol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erooll -- 10 Mayıs 2014; 0:49:49 >
  • 13 c mi?
  • 9 D mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 D mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.