Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 EUR'luk ürünün vergi dahil fiyatı 90 EUR olacak. Maksimum 15 Eur vergi geliyor, 3,75 Kurdan hesaplarsak 56 TL civarında. 31 EUR'luk bir ürünün geliş fiyatı ise 37 EUR olacak, yani vergi tutarı 6 EUR. Bu da yaklaşık 23 TL. Bu düzenleme ile fazladan 23-56 TL tutarında fazla tutar cebimizden çıkacak. Amazondan alırken vergi dahil peşin ödüyoruz, bu nedenle eğer ürünün vergi dahil fiyatı yine uygun ise tercih edilebilir. Benim asıl korkum aliexpresste. Bunları ptt getiriyor ve vergiyi normal şartlarda postacıya ödememiz gerekiyor. Ama gel gümrükten kendin al derlerse, ta oraya kadar kalkıp gidemem.
  • Aynı ürünü yurtdışından vergisini ödeyerek alırım yine de bu yasaya sebep olan satıcılardan almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Kahkaha attım. Ya hani 150 üroya çıkacaktı :"):") daha önce 150 euro olacak denildiğinde biri, "daha fazla o miktarda oynamasınlar yükseltecez adı altında dahada düşürecekler demişti" adam haklı çıktı.. ¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯¯\_(?)_/¯

Ben demiştim millet bana çemkirdiydi. Ben orada 150den aaaa biz yanlış yazmışız 50 olur ya falan demiştim ama benim en kötü tahminimi bile bozdu saolsun akp. Düzgün bişey varsa söyleyin onlara bozsunlar.

• Duduklu tencere, ayakkabi, birkac smart home cihazi, yeri gelir gaming aksesuar hepsi sikintiya girecek.
  • Gittikçe daha da yaşanmaz bir ülke haline geliyoruz, bu konuda istikrar sağladılar gerçekten
  • Yıllardır elektronik zımbırtılarımı hep yurtdışına gittiğimde ordan alırdım. Şimdide aynı sisteme devam ama gidemeyen insanlarımız için sinir bozucu bir haber. Devlet milleti sevmek için elinden geleni yapıyor. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın.
  • Hükümetin vatandaşa geçirmemek üzerine aldığı herhangi bir karar yok ki, şaşırtmadı dolayısıyla. Güya bir de rekabeti engelliyor diye yapmışlar. Türk firmalar yeterince sokamıyor demiyorlar da.
  • Çok istikrarlı bir ülkemiz var yersen hakkımı yiyenin kula kulluk edenin çocuğundan çocuğundan çıkartsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Ben bu ülkeden ayrılma kararı aldım.

Vatandaşına geçirmek için her yolu deneyen bir devlet var artık. Neymiş haksız rekabet oluyormuş. E o zaman sen sat daha ucuza senden alalım. Amazon a ürünüm hatalı dediğin an ikiletmeden yenisini yolluyor, var mı Türkiyede bunun gibi bir oluşum?

İmam hatipleriniz, çocuk tecavüzcüleriniz sizin olsun saygıdeğer hükümetim. Ülkemin doğusunda bir köy doktoru olup fukaraya yardım etmekti amacım ama artık beni bezdirdiniz. Bundan sonra derslerime çalıştığım kadar yabancı dilime de çalışıp terk edeceğim vandalizmin topraklarını..

Basit bir hayattı dileğimiz yahu. Basit, sevecen, bombasız bir hayat. Bize bunu çok gördünüz saygıdeğer hükümet. Bizi hiç istemediniz.

Alıntıladım. Çünkü bu yorum +lamak az kalır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde işime gelmiyor yüksek kaliteli ürünleri ucuza alsak diyorum ancak devlet tarafında olsam 30 avro bile yapmam komple yasaklardım ancak o tarafta değilim işime gelmiyor :)
  • Devletin milletini koruması gerektiği yerde devlet milleti düdüklüyor nasıl bir ülke olduk la biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Cari açık var verilen karar doğru türkiyede aşırı tüketim hastalığı var

Düşünsenize bunun gibi düşünen bir yüzde elli var arkanızda. Daha az bile yapıyorlar.

Tüketmiyorum ben sende tüketme zengin bir ülke değiliz Türkiyenin sorunu tasarruf yapmamasıdır

• Dostum baskan ve basbakanin binmesi sorun degil ama alt gorevdeki o kadar cok kiside s class var ki. Emniyet plakasi arac mercedes v12. 12 silindirli araca ne ihitaci var yarisami cikacak. Ama benzini kendi maasindan koy desen hemen dizel 1.6'ya biner.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Dostum baskan ve basbakanin binmesi sorun degil ama alt gorevdeki o kadar cok kiside s class var ki. Emniyet plakasi arac mercedes v12. 12 silindirli araca ne ihitaci var yarisami cikacak. Ama benzini kendi maasindan koy desen hemen dizel 1.6'ya biner.

Tamam Türkiye'yi biliyoruz ondan bahsetmiyorum zaten. Neyse boşver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Hükümetin vatandaşa geçirmemek üzerine aldığı herhangi bir karar yok ki, şaşırtmadı dolayısıyla. Güya bir de rekabeti engelliyor diye yapmışlar. Türk firmalar yeterince sokamıyor demiyorlar da.

Yaa arkadaş araç ötv artışına da "millet lüks araç alanla aynı ötv'yi ödüyoruz bu adaletsizliği düzeltin" diye şikayet ettikleri için artırdık demediler mi... Kimin sesi çıktı. Bunlar iyi günler ülkede artık bazı şeylerin sahibi olmak sadece çok istisnai bir zümreye has olacak. 6-7 ay önce bir üst sınıf araç almayı düşünürken bugün elimdekini satıp araçsız nasıl yaşabilirim diye düşünüyorum, olmadı çok uzuc küçük bir araç alacağım.

• Almanya'dan ötenleri artık ülkemize bekliyorum.Yok öyle ordan atıp tutmak.Memleket sevdalısıysan geleceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 22 Aralık 2016; 22:6:23 >
  • Yurtdisinda bildiklerim, obama cadillac kullaniyor, hollanda basbakani gul ile gorusmeye bisiklet ile gelmisti, ingiliz kraliveside bentley kullaniyor. Diger ulkeleri biiyorum.

• siz bu amblemin tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz?
    ülke yıkılırsa da tesadüf deriz artık 2024 te
    Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor

hiç kimse ampülün dışına 7 piramit çizmez.

illumination la aynı anlama gelir
    nur da yine aydınlanma anlamına gelir

birinin hain olduğunu kendileri söyledi anladınız
    ya söylemeselerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Yurtdisinda bildiklerim, obama cadillac kullaniyor, hollanda basbakani gul ile gorusmeye bisiklet ile gelmisti, ingiliz kraliveside bentley kullaniyor. Diger ulkeleri biiyorum.

Oha hollanda olayı gerçek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

Türkiyede son kullacının ithal ürün kullanımı toplamın yüzde %15'idir. Geri kalan ithalat fabrikalarda veya tarımda falan, yani üretimde kullanılan ara mallardır. Cari açık bahane, "yerli" kazıkcı firmaları desteklemek şahane..

bu da kaynak:http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=21807
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.