Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun üzerine bir güzel bir haber de ben vereyim. Toptancılarımın birkaçından aldığım bir bilgiye göre, ithal edilen çoğu ürüne de ek %25 gümrük vergisi geliyor. Ama bu mevcut verginin üzerine %25 mi ayrı bir %25 mi tam bilmiyorum. Soyulmaya devam kısaca.
  • Vergiye dayalı ekonomimiz var üretmediğimiz için Katar'dan gelen sıcak parada eridiği için vergi üstüne vergi yoksa başka kazancı Yok devletin 500 binlik arabayı 1600 e alıyoruz sonuçta :) 1800lül teli 3200e alıyoruz
  • 150 euro beklerken üçün birini aldık
  • yemin ediyorum yurt dışında yaşayan yol yordam bilen birisi dese ki gel kardeş hemen yarın, gitmezsem adam değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeNoM -- 22 Aralık 2016; 23:59:40 >
  • https://www.change.org/p/gümrük-bakanlığı-gümrük-sınırı-30-euro-ya-düşmesin

arkadaşlar buyrun elimden geldiğince yazmaya anlatmaya çalıştım,deneyelim isterseniz şansımızı.

İyi forumlar.

Edit:affınıza sığınarak bir kaç imla ve cümle düşüklüğü olmuş maalesef çok özür diiyorum herkesten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eamun -- 23 Aralık 2016; 0:2:59 >
  • Karar amazon.de türkçe olduktan sonra alındı ayrıca.
  • Amazon.de den alışveriş yapma zevkine sınır geldi diye ağlayan insanlarla dolmuş burası. Çok iyi bir uygulama olmuş. Terör var bu ülkede onu dert edinceğinize şehitlere ağıtlar yakacağınıza çıkmış amazon.de yi savunuyorsunuz. Alçak alman ırkına kazandırdığınız yetmedi mi
  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt
    Bu HARAMZADELERDEN her şey beklenir. Kendi pisliklerini vatandaşın cebindeki üç kuruşa göz dikerek kapatmaya çalışıyorlar ve bunların devamı gelecek maalesef.
  • yurtdışı alışverişini engelleyeceğine yurtiçindeki fiyatlar neden böyle diye araştırsalar keşke

yerli satıcıya abi bu fiyat yurtdışında böyle sizde neden böyle deyince serbest piyasa evlat zorla satmıyoruz diyor
    şimdi amazon serbest piyasanıza girip sesinizi soluğunuzu kesince , yine desene serbest piyasa diye , neden türlü dolaplar çeviriyorsunuz

3-5 çakal firma toplanmış milleti düdüklüyorlar zorlamı satıyoruz diye zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar,
    tabi amazon bunların pazarına girince serbest kazıklama sistemleri çöküyor ve 30 euro sınırı koyup amazonu engellemeye çalışıyorlar

yazıklar olsun diyecek başka birşey yok
  • Allah bunları bildiği gibi yapsın, neymiş haksız rekabetmiş, doğru yurt dışında daha ucuz almayalım, burada bize geçirsinler diye böyle yapıyorlar.

Allah topunun belasını....
  • Ülke de terör varken de devletin böyle incik boncukla uğraşmasına ne demeli? Ekonomi bu haldeyken bu sınırla uğraşmasına ne demeli? Klavye den ülke kurtulmuyo.
  • Yani ben şu anda 139$'lık bir monitörü şu anda Amazon'dan sipariş edersem alamayacak mıyım? Alabilirsem vergisiyle mi gelecek?
  • Tamamen satın alınmış boş bakanlar ve boşa hizmet eden boş bir hükümet. Şimdi her türlü vergi altında ezilip duran bir halkın karşısında tutmuş e ticaret sitelerinin sözünü dinliyor ve vatandaşı ezmek için yine vergi geliyor. Böyle hükümet olmaz olsun kazıkçı ticaret siteleri doyursun gözünü beter olsun. Sinir olmamak elde değil arkadaş, bakanlar kuruluna ne gelirse geçiyor maşallah yeni bir vergi veya yükselecek vergi olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Ülke de terör varken de devletin böyle incik boncukla uğraşmasına ne demeli? Ekonomi bu haldeyken bu sınırla uğraşmasına ne demeli? Klavye den ülke kurtulmuyo.

Klavyeden sen mi kurtaracan da burada yazıyorsun. Madem tr pazarına girecekler tl ile girsinler siz eur ile alışveriş yaptıkça adamların parası değerleniyor. Sonra burada bikbikbik ötersiniz foşik dövlet bize bakmiyir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122732930

Arkadasım, esnaf tabi kazansın. Esnafın bileğini büken ne? Vergi, sigorta, kira vb en önemlisi iş yapmadını engelleyen vergi sistemi.

Şimdi cebinde az parası olan neden ekonomisini gözetmek için aynı ürüne 20 tl versin? 1,5 dolara satılan ürüne?
    Almanyada golf ( highline) 45-50 bin e binerken ben niye 110 bin tl vereyim? 2 arabadan fazla vergi alıyır devlet. Vallaha kimse kusura bakmasın siyasetci nasıl karını maximize ediyorsa( oy kaygısıyla şunu yapıyız bunu yapıyoruz) hane halkları da karını maximize etmek isteyecektir!

Siz esnafsınız sanırım ağrınıza gitmesin ; bu ülkede üretim falan yok, o yusden öyle 30 euroya indirilmesi cari e da dusurmez, dedlginiz gibi esnafi da olumlu etkilemez. Siz 1 etkeni ele aliyorsunuz ceteris paribus diyosunuz, olmaz hocam ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın devri bitti!

O yılan bir tek kendisi kalana kadar herşeyi yeyip bitirecek!

Şaka değil yakında "karneyle ekmek alma" hikayeleri gerçek olacak.
  • Ben kurtarıcam demiyorum, senin gibi de devleti de savunmuyorum. Devlet senin cebinden alıp kendi cebine koymaktan başka ne yaptı acaba? Aktrol seni. Sana bakıyo heralde devlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 23 Aralık 2016; 1:30:48 >
  • NASIL BİR HALE GELDİ BU GÜZELİM ÜLKE !!!

IŞİDLİ KANI BOZUK ŞEREFSİZLER 2 TANE ASKERİMİZİ YAKARAK ÖLDÜRMÜŞ !!!

DİLSİZ ŞEYTANLARIN ARASINDA YAŞIYORUZ RESMEN !!! BUNA SEBEP OLANLARIN ALLAH TOPUNUN BİN BELASINI VERSİN !!!
  • Hocam TL dunya pazarinda sadece Turkiyede gecer :) siz ithalati dolar euro uzerinden yaparsiniz. Dunyanin para birimi dolar, bu pazara tl ile girer mi? Degersiz tl ile? Sole dusun americada bir urun 10 dolar ; tr de neden 10 tl den satsin? 1 dolar : 3,5 TL , yani seninkisi guzel hayal ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.