Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redshift

Amazon.de den alışveriş yapma zevkine sınır geldi diye ağlayan insanlarla dolmuş burası. Çok iyi bir uygulama olmuş. Terör var bu ülkede onu dert edinceğinize şehitlere ağıtlar yakacağınıza çıkmış amazon.de yi savunuyorsunuz. Alçak alman ırkına kazandırdığınız yetmedi mi

burdaki seresizlerden daha iyi hizmet veriyor o nasıl olcak ve daha ucuz
    telefon aldım garantiye verdim haziran sonu ancak ekimde alabildim üstelik veriliş tarihi kağıtta ağustos diye yazıyordu tüketici haklarına gittim sen git mahkemeye falan ver bizim yapabileceğimiz birşey yok diye yol verdiler
    alın bakın bir ben bunu yaşamadım yada geçenlere teknosaya arala vatan falan alayına ceza verdiler niye faiş fiyattan ürün satmaktan sonra devamı gelmedi
    ya kusura bakma bizim çakallar önce insan olmayı öğrensinler sonra ticaret yapsınlar
    teröre gelecek olursa çalıştığım binada bile dağda akrabası olan ve polisi bile biliyor o pic onlara para gönderiyor devlet nerde adam bu iş yerinde 14 yıldır yaşıyor??????
    ben türkmen kökenliyim kendi devletimden tiksindim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Ben kurtarıcam demiyorum, senin gibi de devleti de savunmuyorum. Devlet senin cebinden alıp kendi cebine koymaktan başka ne yaptı acaba? Aktrol seni. Sana bakıyo heralde devlet.

Akpli değilim. Mhpliyim. Aktrol senin özetin sıfatındır. Devleti savunduğum yok. Türk olmayandan haz etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz olan halka daha neler geçirecekler bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede insanlar ucuza bir şey alacaklar diye ödleri kopuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 23 Aralık 2016; 0:24:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu karar sonrasında en belirgin çıkarım şudur;
    Amazon.tr hayali kuran bizler birkez daha hayal kırıklığına uğradık.5-6kat faiş fiyata indirim başlıkları ile ürün satan firmalar daha amazon.de yi sindiremediler ki amazon.tr imkansızlaştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 23 Aralık 2016; 0:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

150 euro beklerken üçün birini aldık

Üçün biri olsa iyiydi kardeş yine bize onu bile çok görüp beşin birini verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

30 euro sınırını buna göre belirlemişler, herkes alsın diye:

https://www.amazon.de/Realistischer-Masturbator-Penish%C3%BClle-Anus-Masturbatoren/dp/B01HH0CR1K/ref=sr_1_11?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1482440439&sr=1-11&keywords=dildo

Bu haberi okuduğundan beri moralim bozuk,uyuyamiyorum belki birkac güzel birşey okurumda moralim duzelir diye,linke tiklayinca gulme krizine girdim,Allah`ta sizi guldursun hocam

• Aktrol olduğum için bakanlara söyleniyorum zaten burda dimi. Sen türk ol biz yabancı. Sen bi araba al 2 araba devletine hediye et. Devletten daha zenginsin çünkü. Yukardaki arkadaş söylemiş söyleyeceğimi. Burda online satış yapanlar (Tl cinsinden satanlar) cezalarını aldılar. Onlara bile devlet ceza verirken sen burda gelip yurtdışı sayfalarına laf söylüyosun. Sen haklı ol biz haksız.
  • 30 € altında ücretsiz kargo ile alabileceğimiz bir ürün var mı ki muafiyeti 30 €'ya çekiyorlar. Bu karar vatandaşla dalga geçmektir. Sizlere önerim nakdinizi dövizde tutun. Sigara ve alkolü bırakın. Olabildiğince tasarruf yapın. Bıçak kemiğe dayanmadan bunlardan kurtulma şansımız yok.
  • burda sövmekle saymakla hiç bir şey olmaz. sabaha kadar yazın buraya ama yarın kalktığınızda bu kararın gerçeğiyle güne devam edeceksiniz. bunun yolu adam gibi ortak bir metinn hazırlanıp BİMER in anasını ağlatacak kadar şikayet talepleri oluşturmak. gerekirse bunu 15 günde bir düzenli olarak göndermeli adamlar ciddi bir tepkinin olduğunu en azından fark etsinler. burda ciddi bir amazon kitlesi var tıpkı AKK işinde olduğu gibi ciddi bir etki olabilir.

fiyatlandırma konusunda yerli firmalara yeteri kadar denetim yok bu da ayrı bir gerçek.. bu uygulamayı yapmadan önce yerli satış firmalarına dönüp iyice bi incelemeleri lazımdı..

neyse son olarak Forever AMAZON..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Aktrol olduğum için bakanlara söyleniyorum zaten burda dimi. Sen türk ol biz yabancı. Sen bi araba al 2 araba devletine hediye et. Devletten daha zenginsin çünkü. Yukardaki arkadaş söylemiş söyleyeceğimi. Burda online satış yapanlar (Tl cinsinden satanlar) cezalarını aldılar. Onlara bile devlet ceza verirken sen burda gelip yurtdışı sayfalarına laf söylüyosun. Sen haklı ol biz haksız.

Tmm kardeş ne ağladın be.. ne alacaktın da alamadın oradan söyle ben alayım sana

• Ampulünün,ışığının,elektriğinin.çomarının,gümrüğünün,uzununun
  • bence 3 euro olması lazım. 30 çok. ülke batar
  • Bir ülkede hiç mi iyi haber olmaz arkadaşlar ? Her gün kötü bir haber işitiyoruz, çok bunaldım çok mutsuzum içim açılmıyor.

• Ahahah ağlamak değil bu kardeş. 150 tl ye yurtdışından alabileceğim şeyi neden aracılara para kazandırarak 350 ye alıyim. Şimdilik tuzun kuru. İlerde bir ekmeği 4-5 tl den aldığında aldığın maaşı da gözden geçir.
  • 1 sene boyunca evinde oturacaksın, alışveriş yapmayacaksın. Kazandığını köşeye koyacaksın. Bakalım teknoloji devi firmalar kan ağlıyor mu ağlamıyor mu.
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl durdurma ? Sınır 30 olunca durup, 40 euro luk ürüne türkiyede 300 lira mı vereceğiz ? Aklı başında olan kişiler vergiyi verip yine yurt dışından alacak ürünü... Bu mesele devletin biraz daha fazla vergi toplamak istemesinden başka birşey değil... Yine birilerinin cebi dolacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cll.eksi -- 23 Aralık 2016; 1:15:22 >
  • Mühendismurat bunu beğenmedi.
  • Yol yaptılar yol.
  • kafayı yiyecem yeminle sinirden deli oldum
    allah için bi gnde güzel bir haber okusaydım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.