Merhaba Arkadaşlar, Meslek Lisesi mezunu bir birey olarak YKS sınavına hazırlanma kararı aldım. AÖF de okuyorum. Ancak tam zamanlı örgün eğitime geçmek istiyorum. Ders konusunda sosyal çevrem şu an da yok. :) O sebeple sizlerle birlikte bu forum da çalışmak benim için motivasyon arttırıcı bir etken olacak… AYT Bilgim yok, TYT bilgim ise zayıf. Ancak bir diğer avantajım sınavı avucumun içi gibi biliyorum. Çok iyi bir şekilde plan yaptım. Bu süre zarfında günlük gelişmelerimi “gün gün” burada paylaşacağım. Hedefim Boğaziçi Tarih. Hobi olarak okuyacağım. Sevdiğim bir alan olduğu için okuyacağım. Elbette Boğaziçinin getireceği network ile, uğraştığım business alanlarına da katkı sağlayacaktır. Bu yazım’ı bilgilendirme amacı ile yazdım. Bazı arkadaşlar “banane senin hedefinden!” diyebilir. Sorun da değil :) Moral bozmadan, sıfırdan hedeflere ulaşmak için çabalayacağım. Bana destek olacak veya olmayacak her kişiye şimdiden teşekkür ederim. — Başlangıç Tarihi: 08.11.2023 Gün gün ilerleme süreci: https://drive.google.com/drive/folders/1jwiVSAcXECODnMX1s23umKhWr_YB4vrF < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan00.30 -- 8 Kasım 2023; 22:27:13 > |
Bildirim