Şimdi Ara

gün geçmiyor ki bilgisayarımda sorun çıkmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 ay önce aldığım son 1-2 aydır fazlasıyla kullandığım acer 5750G bi laptopum var. şimdi bu arkadaş, son 2-3 gündür, (son 2-3 günde bataryayı çıkarıp oyun oynuyordum) pil ile çalıştığı zaman full sarjda 50 dk bile gitmiyor. en düşük ayarlarda çalıştırsam bile. makina çok fazla ısınıyor yine son 2-3 gündür.
    daha önce anakart fazla ısınmadan yandı denildi garantiye gönderildi tekrar geldi. ne yapmak lazım ? vallahi sıkıldım artık.

yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtanboga -- 18 Ağustos 2012; 18:07:30 >

• BU MESAJ ACİL KANA İHTİYAÇ OLDUĞUNDAN 20 MESAJA ULAŞMAK İÇİN Atılmıştır. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    bir arkadaşımızın oğlunun lösemi olması sebebiyle A rh + taze kana ihtiyacı var. göztepe ssk da yatıyor çocuk. her gün bir ünite kan lazım. liste oluşturuyoruz. kan vermek için benimle ya da 0 536 768 46 60 dan muratla bağlantıya geçin.
  • arkadaşlar, lütfen yardım edin.
  • Bataryanın ömrü tükenmiş + laptopunun içinde pislik var gözenekleri doldurmuş. Pilin gitme süresinden dolayı garantiye gönderebilirsin. Pili değiştirirler fanlarınıda temizlerler.
  • bataryanın ömrü bu kadar kısa sürede nasıl tükenebiliyor yahu ? bu kadar kısa sürede nasıl pislik dolabiliyor? daha önce de laptop kullandım, böyle bi şey ile karşılaşmadım.

bu acer markası ile ilgili bir şey mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.