Şimdi Ara

güncel mantıklı internet ? tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb internetimi komsularla ortak kullanıyorum ama memnun degilim komsu sıkıntı biraz para göz 25 tl verceme üstünü tamamlayıp kendim almak istiyorum güncel tarifelerden bilgim yok sınırsız ne önerirsiniz bana tv paketlide olabilir sade internette olabilir. binamız eski bina sanırım bu uydunet zamazingo hattı yoktur evde 2,3 cihaz baglı olur en fazla 1 telefon bi lattop bu arada telefonu kapattırdık evdeki 2 yıl önce evde telefon yok hepimiz cep kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigci -- 15 Eylül 2015; 21:29:31 >

• fiyat bandı belirlimi hocam?
  • Superonlinenin avantajlı ve güzel kampanyaları var. Bir kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye edebilirim fakat kampanyaları takip etmediğimden bi araştır derim.
  • Bende yeni taşındım araştıryorum mantıklı birşey bulamadım şöyle sınırsız olan ama hızı önemli değil en düşük fiyatta sadece evde cepten, çok nadir bilgisayardan bağlanacağım bir tarife arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigci

Arkadaslar mrb internetimi komsularla ortak kullanıyorum ama memnun degilim komsu sıkıntı biraz para göz 25 tl verceme üstünü tamamlayıp kendim almak istiyorum güncel tarifelerden bilgim yok sınırsız ne önerirsiniz bana tv paketlide olabilir sade internette olabilir. binamız eski bina sanırım bu uydunet zamazingo hattı yoktur evde 2,3 cihaz baglı olur en fazla 1 telefon bi lattop bu arada telefonu kapattırdık evdeki 2 yıl önce evde telefon yok hepimiz cep kullanıyoruz

Ah şu paragöz komşular..

Siz ona bir ders verin. İnterneti siz alın ve ona 10TL den interneti verinde utansın o paragöz komşun..
  • Superonline fiber öneririm. Ben çok memnunum bulunduğunuz yerde fiber altyapısı varsa tarifeleri inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 17 Eylül 2015; 4:33:14 >
  • ttnet e başvurdum bütün çevremdekiler ttneti önrdi bizim semtte d smart uydu net vb hiç bişi yokmus bişi sorucam acil cevap lazım :D simdi bizim binada hat var kutu var ama bnim ev alt kat burada telefon hattı yokmus zamanında babamlar telefon hattı çekerken usta getirtip zilden hat çekmişler biz telefonu kapatalı 3 yıl oldu gçen yılda zillerimiz degişdi görüntülü diyafon takıldı galiba bizim o eski hattıda sökmüşlerdir herhal ttnetten adamlar gelince nabar ? kapıdan baglayıp kaçarlarmı boşdan yere usta tutup gene hattı evime benmi aldırıcam yoksa redmi yriz red yesek iyi . avea dan wifi modem alıcam redmi yerim yoksa kapıdan takıp kaçarlarmı ? hangisi . usta tutmaya ugrasamam

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • paragöz komşu 63 tl ödediği internet için üzerine aldığı fatura taahhüt felan derken 25 tl istemiş sanırım 2 kişi bölüyorlar. Paragöz demek ne kadar doğru kim bilir. Ben ortak komşu bulsam kendim alacam neti evime.
  • şu aralar biraz bakındım etaftaki internet tariflerine her firma 24 ay taahüt istiyor, en uygun fiyat bu tarifler arkadaşlar

güncel mantıklı  internet  ? tavsiye güncel mantıklı  internet  ? tavsiye

• selam arkadaslar tek tek alıntı yapmayım interneti komsu ile 5 kişi kullanıyoruz ;) 4*25 100 hadi elektirigide koyuyo içine desek sadece modemin bi lambası aylık 45 lirami yakıyo ? neyse konu o degil arkadaslar konu benim netim

ttnet e basvurdum evde telefon yok geldiler baktılar hat bulamadılar :D dısardan kabloyla pencereye kadar getir geri gelek baglayak dediler ben red ettim sözlesmeyi yırttık sizce kopma felan olurmu ?? dışardan ana uniteden kabloyla eve modem getirsek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigci -- 22 Eylül 2015; 20:19:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.