Şimdi Ara

güncellenecek (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
227
Favori
236.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.02.2018 için geçerli muhteşem taksit kampanyası. (Neredeyse tüm kartlar geçerli. Garanti Bonus'a ekstra 100tl puan)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Note 5 Pro icin beklemedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden aldığım redmi note 2 ve mi5s e , 3. olarak redmi note 4x siparişi geçtim, inşallah bugün yola çıktı, ilgili ve güvenilir bir arkadaş , 4 gözle bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Note 5 Pro için bekliyorum.Umarım fiyat uygun olur.Fiyat pahalı gelirse Note 4 alıcam
  • Xiaomi Mi Note3 yok mu?
  • Mi note 2 ve Mi note 3 ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata satılıyor. birinin ekran özellikleri iyi diğeri de daha sonra çıkan bir model ve fotoğraf kalitesi iyi siz olsanız sonuç olarak mi note 2 mi mi note 3 mü tercih edersiniz? sebepleri ile açıklarsanız daha iyi aydınlanırım. Bu hafta ikisinden birini alacağım.
  • redmi note 5 için yerimizi alalım, tahmini ne zaman gelir

• Redmi 5 plus'ı incelemeye başladım. Yeni bir cihaz sanırım. Gsmarena'da tanıtım tarihinin Şubat 2018 olduğu belirtiliyor. Bu cihazdan kullanan var mı? Memnuniyet ne düzeyde? Forumda bu cihazla ilgili bir başlık var mı? Sanırım bu cihazın şu an resmi olarak ülkemizde satışı yok. Cihaz özellikleriyle hoşuma gitti ama yeni bir cihaz olduğu için detaylı bilgi verebilecek varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 27 Şubat 2018; 20:12:12 >
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Redmi 5 Plus 64 gb sadece Gold rengi mi mevcut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Redmi 5 Plus 64 gb sadece Gold rengi mi mevcut?

Merhaba siyah da geldi

• Orkun Hocam ile daha önceden bir note 3 pro alışverişim olmuştu şimdide note 4 aldım her haliyle güvenilir bir satıcı, herkes dandik kılıf kırılmaz gönderirken o en kalitelisini gönderiyor, tekrardan teşekkür ederim kendisine
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Orkun Bey' den aldığım

Mİ 5 S 64 gb telefonum bir yıl kullndıktan sonra yazılımsal bir sorundan dolayı arızalandı.Kendisine cihazı gönderdiğimde kısa

zaman içinde sorunu düzeltip telefonu bana gönderdi.Satış sonrası desteği için kendisine teşekkür ederim.

Kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar.
  • Bugüne özel taksitli fiyat kampanyasını kaçırmayın : (sadece taksit - tek çekim değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 12 Mart 2018; 6:37:13 >

• indirimli fiyat olmuş yine, ben kıl payı kaçırdım fakat sağolsun çok yardımcı bir arkadaş. telefon bugün elime geçti henüz karıştıramadım ama orjinal kutusunda eksiksiz cihaz aksine artı hediyeleri var.
    teşekkür ederim destekleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 6 Mart 2018; 11:21:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu cihazlara imei atılırken içi açılmıyor mu?

• Hocam pm atmistim okunmadi gozukuyor.hala telefondan haber bekliyorum.

• Orkun Bey'den bir adet note 4x cihaz almıştım geçtiğimiz günlerde. Cihazın kamerası biraz bulanık görüntü çekiyordu/odaklanma problemi vardı. Kendisini arayıp sorunu anlattığımda cihazı yollarsam kamera onarımı/değişimi eğer gerekli olursa cihaz değişimini gerçekleştireceğini söyledi.
    Ayrıca zaman kaybetmemem için problemi manuel olarak nasıl çözeceğimi de detaylı bir şekilde anlattı telefon üzerinden ancak cihazı açmayı beceremediğim için telefonu kendisine yolladım.
    Sağ olsun cihaz eline ulaştığı gün kamera değişimini gerçekleştirmiş ve tekrar kargoya vermiş, yani 2 gün içerisinde tekrar bana döndü telefon düzgün bir şekilde.
    Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum böyle kaliteli bir hizmet sunduğu için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi Mix 2 satacak mısınız yakın zamanda?

• gece görüşü kullanıcısına yanıt
    6 64

1999tl nakit 2250tl taksitli

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.