Şimdi Ara

güncellenecek (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
226
Favori
237.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi 5 PLUS 3/32 aldım. Hızlı kargo paket yapılırken gereken özen gösterilmiş. Satıcıyla iletişim mükemmel.Her sorumuza bıkmadan yılmadan anında cevap veriyor ilgi gösteriyor. Orkun beye sonsuz teşekkür ederim. Gözünüz kapalı hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Orkun Bey'den daha önce Mi 5S Plus ve Redmi Note 4 olmak üzere iki adet telefon aldık. Ne satın alma aşamasında ne de destek süresince hiçbir problem yaşamadık. İlk alışverişimiz Bakırköy'de elden teslim alarak, ikinci alışverişimiz ise Osmaniye'ye kendisinin özenli kargolaması ile oldu.

Benim sormak istediğim; Vodafone kullanıcısı olduğum için 800 mHz problemi yaşıyorum. Mi 5S Plus telefonumu satmak istiyorum. İkinci el alıp, fiyat farkını alarak sıfır bir telefonla takas yapıyor musunuz?

İkinci konu ise Band 20 problemi yaratmayan Xiaomi'nin üst düzey telefon modelleri nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden konuşalım simkart yuvasını komple gönderirim. Öyle kullanılmaz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• derSozialist kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun her zaman BAND20den kanyaklı olmayabilir. Emin olmak lazım.

İkinci el al-sat yapmıyorum. Dolayısıyla takas da yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Hocam sorun her zaman BAND20den kanyaklı olmayabilir. Emin olmak lazım.

İkinci el al-sat yapmıyorum. Dolayısıyla takas da yapamıyorum.

Anladım. Herkesin 4G kullandığı yerde ben EDGE kullanıyorum. BAND20 değilse ne olabilir, donanımsal bir şey midir?

Bu arada telefonum satılık. Nisan ayında Orkun Bey'den aldım, almak isteyen özelden ulaşsın. Xiaomi Mi 5S Plus 128GB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedMi 5 Plus 4/64 GB modeli için pusudayım hocam 1000 TL gördüğüm an alacağım hayırlısıyla takipteyim, iyi satışlar.
  • arkadaşlar henüz alışverişim olmadı arkadaş bana baya samimi geldi inşallah pazar günü elden redmi note 4 alcaz
  • arkadaştan 1 adet note4x/32 gb aldım snapdragon işlemcili.alışveriştende telefondanda çok memnunum.hayırlı işler

• Kendisinde Huawei Mate 10 pro aldım çok memnun kaldım düşünmeden alışveriş yapılacak bir arkadaş her şey için teşekkürler.
  • Orkun Bey ile bu ikinci alışverişim oldu.
    2 Adet Xiaomi Redmi 4A Aldım. Gerektiğinden fazla ilgili bir arkadaşımız. Sonsuz teşekkür ederim.
  • SELAMIN ALEYKUM.

Global versiyon ile Global rom farklı şeylerdir. Global versiyon donanım ile alâkalıdır diğeri yazılım ile alâkalıdır diye biliyorum. Sizde ki REDMI NOTE 4X OLAN MODELDE DURUM NEDİR GLOBAL VERSİYON MUDUR ORJINAL OLARAK YOKSA SONRADAN YAZILIMSAL OLARAK YUKLENEN GLOBAL ROM MUDUR BUNU MERAK ETTİM AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.AYRICA Qualcomm Snapdragon 625 OLAN MODEL Mİ SATTIKLARINIZ.

KOLAY GELSİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red.Thunder

SELAMIN ALEYKUM.

Global versiyon ile Global rom farklı şeylerdir. Global versiyon donanım ile alâkalıdır diğeri yazılım ile alâkalıdır diye biliyorum. Sizde ki REDMI NOTE 4X OLAN MODELDE DURUM NEDİR GLOBAL VERSİYON MUDUR ORJINAL OLARAK YOKSA SONRADAN YAZILIMSAL OLARAK YUKLENEN GLOBAL ROM MUDUR BUNU MERAK ETTİM AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.AYRICA Qualcomm Snapdragon 625 OLAN MODEL Mİ SATTIKLARINIZ.

KOLAY GELSİN...

Aleyküm selam

Karışıklık olmasın diye note4x diyorum modele. Mtklı ürünle karışmasın diye.

Elimdeki tüm note4x ve note4ler Snapdragon işlemcili. Global sürüm olan note4 ve ve diğer sürüm note4x yani her ikisi de elimde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 23 Mart 2018; 9:20:44 >

• bende note4 32 gb gold almayı düşünüyorum. biraz araştırdım. note 4 ile 4x özellikleri nerdeyse aynı fakat farklı telefonlarmış.
    önce çinde metidatekli note4 çıkmış. daha sonra note4x'in mediatek ve snapdragon versiyonlarını çıkarmışmlar.
    en son ise hindistanda yasak olduğu için note 4 ün snapdragonlu versiyonu çıkmış.
    note4 4x arasında işlemci ram vb farklar yok kasa malzemesi, kullanıkan bandlar gibi farklar var.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    not4x de 4.5 var değlimi hocam,sim ayarlarında lte çıkıyor.her ikiside global yazılım olarak farkları nedir bişey anlamadım

• Evet var.

güncellenecek

• Çakma imeiler bir süre sonra patlıyor
  • S. A. Hocam mi note 3 var mı elinde?

• Orkun hocam dan aldığım bu kaçıncı telefon bilmiyorum fakat tekrar yazmak istedim. Hızlı kargolama (1gün bile sürmüyor) ve güvenilir bir arkadaş. Nescafeler içinde ayrıca teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

Bugün teslim aldığım telefon xiaomi redmi 4a

• Silinebilir.
    Tşkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 2 Nisan 2018; 21:36:7 >
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Hocam bu taksitli fiyatlar tüm taksit sayıları için mi geçerli ?

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.