Bildirim
güncelleştirmeler ile ilgili sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güncelleştirmelerden birşey olmaz korkma.. Hata vermediği sürece korkma.. -
çok saol bnde korktum bişey oldu diye -
işletim sistemin lisanslı değilse sadece ilk 3 güncellemeyi yapabilirsin. diğer güncellemeler için sürekli uyarı verir ve yapmak istesende yapamazsın. Bundan kurtulmak için BİLGİSAYARIM > Mouse Sağ Tuş > Özellikler > Otomatik Güncelleştirmeler > En Altta Bulunan OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELERİ KAPAT işaretle bir daha bu uyarıyı almazsın. Ama Lisanslamanı tavsiye ederim. Lisansladıktan sonra her türlü güncelleştirmeyi yapabilir. Explorer7, Media Player10 (Orijinal) vs. gibi uygulamalardan faydalanabilirsin. Eğer Lisanslı işletim sistemi kullanıyorsan zaten diyeceğim birşey yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kulaklığı görmüyor
- ms gaming overlay hatası
- vk film izle
- mouse tekerleği çalışmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- 0xc00007b hatası
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X