Şimdi Ara

Günde 1000 TL sermaye ile 5 TL nasıl kazanılır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size herhangi bir günün sabahında 1000 TL verilse, ertesi gün sabah sizden 1005 TL istense ne yapardınız??
    Önemli olan hergün bu sistemin işlemesi..

• Bim'den 25 kuruşa su alır 50 kuruşa satardım. 4 sudan 1 lira kar. Günde 20 su satarım yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-4-2

Bim'den 25 kuruşa su alır 50 kuruşa satardım. 4 sudan 1 lira kar. Günde 20 su satarım yeter.
    et pazarı
  • quote:

Bim'den 25 kuruşa su alır 50 kuruşa satardım. 4 sudan 1 lira kar. Günde 20 su satarım yeter.
    Bim'den 5 kuruşa sakız alır 10 kuruşa satardım. 10 sakızdan 50 kurus kar. Günde 100 sakız satarım yeter.
  • quote:

Evet benimde aklıma geldi şu işi ama bu birazda paraya endeksli bişey olacak.
    Örneğin ben bugün sana 1000 tl verdim ama yarın 500 tl de verebilirim 10.000 tl de..
    500 tl den 2,5 kâr isterim 10.000 tl den 50 lira kar.
    Umarım anlatabilmişimdir..
  • Bimden 5 liraya toblerone alır, dışarıda 10 liraya satarım. Günde 1 tane satsam 5 lira olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: planor_16

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1000 liranın tamamını iddaaya yatırırsak 5er liralık kuponlarla seni 1 yıl idare eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

1000 liranın tamamını iddaaya yatırırsak 5er liralık kuponlarla seni 1 yıl idare eder

Alıntıları Göster
    binde 5 çok düşük bir kazanç olur,5 lira kazanmak için 1000 lira risk edilmez,yada ihtiyaç duyulmaz.5 lirayı günde her türlü kazanırsın.burda hedef %5 olmalı ortalama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

et pazarı

Biraz daha açıklayabilir misin?
    İlgimi çekti :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

quote:

quote:

et pazarı

Alıntıları Göster
    her gün kaldırımda dolanır düşen paraları toplardım 10 kuruş bulsam 50 tane 5 TL yapar, sermayeden harcamadan kazanma

• quote:

et pazarı

ince
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

quote:

quote:

et pazarı

??

Yazar burada sat diyor.Çok ince görmüş sen görememişsin.

• quote:

et pazarı

Liseli seni :))
  • quote:

quote:

et pazarı

Liseli seni :))
    1000 de 5 kâr ticari zekası olan için hiçbişey ama o zeka yok bizde anasını satiiim :)
    Yok mu ticari zekası yüksek olan bi arkadaşımız??
  • quote:

1000 de 5 kâr ticari zekası olan için hiçbişey ama o zeka yok bizde anasını satiiim :)

bir günde 1000 de 5, ben sana 100 000 bin vereyin sen bana her gün 100 500 ver. varya ya sayı saymayı bilmiyon yada ...
    günlük bin de 5 yıllık yüzde 182 yapar, bileşik faizden hesaplarsan dibin düşer. aynı şu satrancın icadındaki sultana dönersin bütün sermayeyi kaptırırsın. şimdi sorduğun soruya gelince akıllı adam bu senin yazdığın yazıyı okumaz heleki cevap hiç yazmaz o yüzden yok... bak iki sene sene geçmiş tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bichi

quote:

bir günde 1000 de 5, ben sana 100 000 bin vereyin sen bana her gün 100 500 ver. varya ya sayı saymayı bilmiyon yada ...
    günlük bin de 5 yıllık yüzde 182 yapar, bileşik faizden hesaplarsan dibin düşer. aynı şu satrancın icadındaki sultana dönersin bütün sermayeyi kaptırırsın. şimdi sorduğun soruya gelince akıllı adam bu senin yazdığın yazıyı okumaz heleki cevap hiç yazmaz o yüzden yok... bak iki sene sene geçmiş tık yok.

"akıllı adam bu senin yazdığın yazıyı okumaz heleki cevap hiç yazmaz"
    Teşekkürler :)

• planor_16 P kullanıcısına yanıt
    burada idrak edilmesi gereken, bir akılsız için bile, ne kadar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bichi -- 21 Ocak 2016; 11:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

binde 5 çok düşük bir kazanç olur,5 lira kazanmak için 1000 lira risk edilmez,yada ihtiyaç duyulmaz.5 lirayı günde her türlü kazanırsın.burda hedef %5 olmalı ortalama.

Yıllık %12 günümüz şartlarında güzel bir kardır.

1000 tl için günlük 5 tl kar %0,5 eder. Bu günlük kardır.

Yıllık %182 gibi bir kar eder. Bu da yatırımın çok iyi olduğunu gösterir. Yani biri size 1000 tl için günlük 5 tl veriyorsa bu iyi bir yatırımdır.

Ben faize yatıdığım 1000 tl den günlük 25 kuruş alıyorum. hesabı sen yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poka Yoke -- 21 Ocak 2016; 11:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

Yıllık %12 günümüz şartlarında güzel bir kardır.

1000 tl için günlük 5 tl kar %0,5 eder. Bu günlük kardır.

Yıllık %182 gibi bir kar eder. Bu da yatırımın çok iyi olduğunu gösterir. Yani biri size 1000 tl için günlük 5 tl veriyorsa bu iyi bir yatırımdır.

Ben faize yatıdığım 1000 tl den günlük 25 kuruş alıyorum. hesabı sen yap

Alıntıları Göster
    Oyun keyleri alıp satardım.

• BİM'den 5 liralık gof gof alır dışarında 10 liraya satardım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.