Şimdi Ara

Günde 2 ölçek whey alıyorum zararı/faydası olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır bb yapıyorum, son 1 aydır çalışmaya başladığım için öğlenleri sıfır hayvansal protein yemekler yiyorum. Bu yüzden öğlenleri bu açığı kapatmak için 1 ölçek daha whey içiyorum. Tavuğun yerini tutar mı ?

Yani günde 1 ölçek içiyordum halihazırda. Şimdi 2 ölçek içiyorum ama o öğün et yiyemiyorum, 1 öğün et yerine 1 ölçek whey alıyorum zorunluluktan dolayı. Artısı eksisi ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 16 Mayıs 2019; 12:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki
  • Whey Protein bildiğiniz Peynir Suyu, ama tabi bunu toz haline getirmek için baya işlemden geçiyor. Yani baya içinde katkı maddesi var.

Ben 8 aydır düzenli kullanıyorum. Çok aşırı kullanmadikca bir etkisini görmedim. Sadece aç karnına almamaya çalışın ve Kefir, Yoğurt gibi şeyler ile mideyi destekleyin.

En çok etkisi böbreklere. Bu nedenle ben bazen 1-2 hafta hiç toz almıyorum ve protein tüketimini düşük tutuyorum.
    Aşağıdaki yazı saygın bir bilimsel makaleden alıntı.

Özeti : Böbreklere uzun kullanımda cok yük bindirmesi ve böbreklerin zarar görmesi

Es gibt Studien, dass eine dauerhaft erhöhte Proteinzufuhr die Nieren schädigen kann", erklärt Gahl. "Protein besteht aus verschiedenen Aminosäuren und das Abbauprodukt im Körper ist Harnstoff." Dieses Plus an Harnstoff müsse die Niere bewältigen. Insofern könne dauerhaft zu viel Protein unter Umständen der Niere schaden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos2999 -- 17 Mayıs 2019; 15:35:54 >

• vücuttan vücuda değişir. bir süre kullandıktan sonra kan testi yapıp vücudunda olumlu/olumsuz etkilerine bakman gerekir. ha uzun süreli kullanımda bulunmayacaksan bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

vücuttan vücuda değişir. bir süre kullandıktan sonra kan testi yapıp vücudunda olumlu/olumsuz etkilerine bakman gerekir. ha uzun süreli kullanımda bulunmayacaksan bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.
    Spor yapmaya devam ettiğim sürece böyle devam edeceğim gibi gözüküyor yoksa yeterli protein ile beslenemeyeceğim
  • Bazi tozlar sivilce yapiyor 2olcek iyice azdiriyor

• Gençsen ve kalıtsal bir rahatsızlığın yoksa kolay kolay zarar vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.