Bildirim
Günde 5 saat uyumak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 saat uyursan bütün gününün kötü geçeceğine emin olabilirsin. -
dersi anlamasın.
Uykusuzluğun nasıl iğrenç bir sarhoşluk verdiğini bilmiyorsun galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şükrü Uğurlutoprak
5 saat uyursan bütün gününün kötü geçeceğine emin olabilirsin.
Tabii birde orası var. Bunun akşam üstü yarım saatlik dinlenmeyle geçeceğini düşünüyorum. Olmadı vitamin takviyesi artık ise yaradığı kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: omeremre42
quote:
Tabii birde orası var. Bunun akşam üstü yarım saatlik dinlenmeyle geçeceğini düşünüyorum. Olmadı vitamin takviyesi artık ise yaradığı kadar
8 saatten aşağısı kurtarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: hp2010
dersi anlamasın.
Uykusuzluğun nasıl iğrenç bir sarhoşluk verdiğini bilmiyorsun galiba.
Biliyorum ama alisinca geçeceğini umuyorum. -
Günde maks 6 saat uyuyorum,genellikle 5 oluyor.Ve mükemmel bir şekilde zinde kalkıyorum.Tabi bunu düzene oturtmak gerek.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-735401D02quote:
quote:
Tabii birde orası var. Bunun akşam üstü yarım saatlik dinlenmeyle geçeceğini düşünüyorum. Olmadı vitamin takviyesi artık ise yaradığı kadar
8 saatten aşağısı kurtarmaz
Alıntıları Göster
-
Ben hemen hemen her gün 5 saat uyuyorum, bir süre sonra alışırsın, ama zorunluluğun yoksa tavsiye etmem.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-735401D02quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Hocam zaten 7 saat civarı uyuyorum. Bazen gece 4 civarı yatıp 8 de kalktığı bilirim. Gün içerisinde hiçbir etkisi olmuyor tek etkisi uykunun erken gelmesi.
-
Önce zorlanırsın sonra düzelir uzun süredir 5-6 saat uyuyorum sadece tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: aykts
Günde maks 6 saat uyuyorum,genellikle 5 oluyor.Ve mükemmel bir şekilde zinde kalkıyorum.Tabi bunu düzene oturtmak gerek.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Bleeeed
Ben hemen hemen her gün 5 saat uyuyorum, bir süre sonra alışırsın, ama zorunluluğun yoksa tavsiye etmem.
Ders calismaya başlamam lazım hocam. Okuldan geldikten sonra çalışamiyorum belki bu sayede okuldan sonrada çalışabilirim -
Güncel -
Aman yapma ben her sabah altı buçukta kalkıyorum lanet ettim okula da derslere de yat uyu boşver.quote:
Orijinalden alıntı: peronitX
Güncel -
ilk iki hafta yorgun ve bitkin geçer kafanı toplamakta zorlanırsın sonra alışır bünyen -
Yaklaşık 2 senedir yaz tatilleri hariç 5 saat uyuyorum gayet rahatım.quote:
Orijinalden alıntı: MrDraius
ilk iki hafta yorgun ve bitkin geçer kafanı toplamakta zorlanırsın sonra alışır bünyen -
quote:
ilk iki hafta yorgun ve bitkin geçer kafanı toplamakta zorlanırsın sonra alışır bünyen
Bende öyle düşünüyorum hocam -
Mantıklı aslında, hayatımızın kaç yılı uykuda geçiyor kim bilir.quote:
Orijinalden alıntı: peronitXquote:
ilk iki hafta yorgun ve bitkin geçer kafanı toplamakta zorlanırsın sonra alışır bünyen
Bende öyle düşünüyorum hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c
Önce zorlanırsın sonra düzelir uzun süredir 5-6 saat uyuyorum sadece tavsiye ederim.
Aynı ben -
6 saat uyuyorum yaklasik. Fena degil ama daha fazla uyuyabilmek isterdimquote:
Orijinalden alıntı: ironmaiden24
Mantıklı aslında, hayatımızın kaç yılı uykuda geçiyor kim bilir.
Alıntıları Göster -
Ben gece oturamazsam deliririm. Gece kadar güzel şey mi var ya. Maksimum 5 saat uyuyorum kışın.quote:
Orijinalden alıntı: ctt butcherquote:
Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c
Önce zorlanırsın sonra düzelir uzun süredir 5-6 saat uyuyorum sadece tavsiye ederim.
Aynı ben
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- rapor almak için sebepler
- tuvalet kağıdı sağa mı sola mı takılır
- adele nasıl okunur
- yarasa yavrusu
- ses nasıl kısılır
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X