Şimdi Ara

Günde 6 Saat Ders Çalışmak Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YKS'ye hazırlanmıyorum ama az çok KPSS ile sınav disiplini açısından aynı olacağını düşünüyorum. Günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?

Bilmeyen arkadaşlar için yazayım:

KPSS Lisans GY GK:

Türkçe

Matematik

Coğrafya

Tarih

Vatandaşlık

Güncel Bilgiler

Eğitim Bilimleri:

Bu başlığı tek tek yazmayacağım ama 6 tane ders var detay açısından tarih 1 ve 2 gibi ama daha da detaylı.

Okul öncesi öğretmenliği alan bilgisi testi:

Derya deniz diyebilirim, akademik anlamda makale bilgisi, alt başlıklarda her biri ayrı ayrı dersler falan var. Gerçekten zorlayıcı.

Bu bölümde gerçekten disiplinini oturtmuş kişiler olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda her gün bir GY,GK dersi bir Eğitim bilimleri dersi ve bir alan dersi alacak olsam her birine 2 saat ayırsam sizce yeterli gelebilir mi? İçeriğe hakim değilsiniz ama içerik detayı olarak AYT Tarih 1 ve 2 olarak düşünebilirsiniz. Bu arada 2018'de 25k ile sözelden bölüme girdim kendi çapımda bir şeyler yaptığımı düşünüyorum, GY GK açısından temelim var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 5 Ocak 2021; 21:13:39 >

• up

• hocam kemiksiz 6 saat ise ortalama bir öğrenci için yeterli, 6 saati yakalamak için de 9-10 saat masada kalıyorum ben mesela

• Verimliyse fazlasıyla yeterli
  • IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam. Peki çalışma periyotlarınız nasıl? Günün hangi saatini kendiniz için verimli olarak seçtiniz?

@FMCA

• eski_nesil kullanıcısına yanıt

Hocam ben günümü 3'e ayırıyorum sabah, öğle, akşam.. sabah ve ikindi vakitleri sayısal dersler oluyor genelde akşamları da sözel ders çalışıyorum- gündüz vakitler daha verimli oluyor benim açımdan

• Ben 7-8 de başlarım 12 ye kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeterli

• 124kusur siralamadan 33e geldim sayisalda 5 6 saatle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.