YKS'ye hazırlanmıyorum ama az çok KPSS ile sınav disiplini açısından aynı olacağını düşünüyorum. Günde kaç saat ders çalışıyorsunuz? Bilmeyen arkadaşlar için yazayım: KPSS Lisans GY GK: Türkçe Coğrafya Tarih Vatandaşlık Güncel Bilgiler Eğitim Bilimleri: Bu başlığı tek tek yazmayacağım ama 6 tane ders var detay açısından tarih 1 ve 2 gibi ama daha da detaylı. Okul öncesi öğretmenliği alan bilgisi testi: Derya deniz diyebilirim, akademik anlamda makale bilgisi, alt başlıklarda her biri ayrı ayrı dersler falan var. Gerçekten zorlayıcı. Bu bölümde gerçekten disiplinini oturtmuş kişiler olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda her gün bir GY,GK dersi bir Eğitim bilimleri dersi ve bir alan dersi alacak olsam her birine 2 saat ayırsam sizce yeterli gelebilir mi? İçeriğe hakim değilsiniz ama içerik detayı olarak AYT Tarih 1 ve 2 olarak düşünebilirsiniz. Bu arada 2018'de 25k ile sözelden bölüme girdim kendi çapımda bir şeyler yaptığımı düşünüyorum, GY GK açısından temelim var yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 5 Ocak 2021; 21:13:39 > |
Bildirim