Sizce şu 1 haftalık süreçte kaç deneme çözebilirim yapamadığım soruları anlayarak ve birazcık olsun konu eksiklliklerimi görüp onlar üstüne yoğunlaşarak? dipnot : BÜTÜN GÜN EVDEYİM.
Maximum 2 Aslında en sağlıklısı kalabalıkda (sınıf ortamı) ve biraz gürültülü bir ortamda( nolur ne olmaz belki gireceğin okulun hemen dibinde çalışma olabilir) deneme çözmektir.1 tanesini sabah erken saatlarde ( 09.15 - 11.55 arası ) yaparsın sonraki denemeyide akşam üstü yaparsın. Kolay Gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: kaanzxD
Maximum 2 Aslında en sağlıklısı kalabalıkda (sınıf ortamı) ve biraz gürültülü bir ortamda( nolur ne olmaz belki gireceğin okulun hemen dibinde çalışma olabilir) deneme çözmektir.1 tanesini sabah erken saatlarde ( 09.15 - 11.55 arası ) yaparsın sonraki denemeyide akşam üstü yaparsın. Kolay Gelsin...
KOSKOCAMAN öglen napcaz:D
Şahsi olarak 2.
Sabah kalkıp biraz tekrar, biraz yeni konu... Biraz dinlenme + yemekten sonra 1. deneme. (ben sadece mf kısmını çözüyorum) Denemenin hemen ardından çözümlü anlatımı... Biraz kafa dağıttıktan sonra 2. deneme ve yine çözümlü anlatım. Sonrasında da çalıştığım konularla ilgili örnekler falan filan.
Benim son haftadaki planım bu şekilde. Dün başladım ama 1 tane deneme çözdüm. Konu anlatımı ise eksiğim olduğunudan dolayı.
bencede 2 yeterli.
Şimdi çıkmış sorulara başladım mat1 de onları ve geometriyi tamamen bitirirsem bugün süper olcak.
Yarında fiziğin optiği ve 2-3 konusu ve kimya ve biyo genel tekrar yapıcam.
hafta içi günde 2 şer deneme cuma bitircem denemelerimi.
c.teside gideriz görürüz okulu
quote:
Orijinalden alıntı: KanzleR
bencede 2 yeterli.
Şimdi çıkmış sorulara başladım mat1 de onları ve geometriyi tamamen bitirirsem bugün süper olcak.
Yarında fiziğin optiği ve 2-3 konusu ve kimya ve biyo genel tekrar yapıcam.
hafta içi günde 2 şer deneme cuma bitircem denemelerimi.
c.teside gideriz görürüz okulu
Ya benimde fizik kimya ve biyoloji çıkmış sorular eksiğim vardı ama deneme çözüp hangi konu eksikse onun üstünden gidiyim diyordum.Direk çıkmış sorularımı çöziyim o zaman denemelerle beraber.
quote:
Orijinalden alıntı: ygs_lys
quote:
Orijinalden alıntı: kaanzxD
KOSKOCAMAN öglen napcaz:D
Öğlende denemelerde yapamadığın sorulara bakarsın.Alırsın bi videolu deneme öğlende onu izlersin...
Bana kalırsa 1 tane çözmek iyi ama 2 tanede çözülebilir. Yalnız kuru kuru deneme çözmek bir işe yaramaz. Eksikleriniz varsa kapatmaya bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Bana kalırsa 1 tane çözmek iyi ama 2 tanede çözülebilir. Yalnız kuru kuru deneme çözmek bir işe yaramaz. Eksikleriniz varsa kapatmaya bakın.
Ya benim elimde epey bi deneme birikmiş farkında olmadan hepsini çözemiyecegim belli de en üst sınır için demiştim elimdeki denemeler karışık her yayından birer ikişer çözmeye çalışırım o aradada konu eksiği tabi ki?
eksiklerim olduğu için deneme çözmeyeceğim 1 hafta
up
çözme sen daha 1 hafta deneme falan. ygs den sonra çözersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme