Bildirim
Günde kaç saat Ders çalışıyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
25 saat çalışıyorum , evet manyağım -
Ygs ye haftada 1saat calışma ile girdim ama lys de su zamana kadar günde 1saatti artık full evde oldugundan 5saat ins -
11.sınıfım okuldada teneffüslerde genelde test çözerim onuda sayarsak günde ortalama 1.5-2 saat çalışıyorumdur.Ama bana az geliyor sene başında 3-4 saati rahat buluyordum şimdi daha azalttım gibi. -
Son 1.5 aydır günde 3 dk çalışıyorum yarından itibaren günde 5 saatten 1 ay da işte 150 saat çalışırım hedef 475 mf4 mf3 -
dershane olduğu günler günde 3-4 saat
olmadığı günler günde 5-7 saat
hedef ilk 5bin,ygsde girdim lysde de düşürmem umarım -
Günde 2 saat. Daha fazlası çok sıkıyo beni,verimsiz oluyo. -
4 saat.
Örnek bir gün:
1 saat : edebiyat/şair-yazar ezberleme
1 saat: tarih/yeni konu.
1 saat: edebiyat/ ezberlediklerini tekrarla.
1 saat: tarih/ çalıştığın konuya yeniden çalış. -
Şu YGS'ye kadar günde okulla beraber toplasanız 4-5 saat çalışmışımdır ki okul çalışmasının çok verimli olmadığı bir gerçek. Dersane günleri gene bu civarlarda belki de daha az çalışmışlığım var ve 166. oldum YGS-1'de. Ama bunu artırmak lazım. LYS şakaya gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: MiralayTurk57
Okulda sınavlarda bitti günde en az 11 saat çalışıyorum.Tabi dershane olduğu günler 6 saat felan oluyor.8 saat uyku 5 saatte diğer şeyler.Çok çalışmalıyım zaten alt tarafı 55 gün felan kaldı.55 günü 1 seneye değişemem.YGS'de 400 puan aldım.İst. Hukuka girmem lazım ve gireceğim de.Bazen 9 saate düşüyor ama genelde 11 saat hem de gayet verimli.
11 mi Hocam kusura bakmada 11 saatle 400 aldıysan.. -
normalde günde en az 5 saat fln dershane hariç. dershane olmadığında 8-9 oluyor. şu 3 gündür domuz gribimi oldum nedir uyumaktan başka bişey yapamaıyorum ve çok korkuyoruuum :( -
6 saat fix, şaşmaz hiç -
4 civarı -
4 saat.Geceleri de kız gibi ezber yapiyorum 4.5 oluyor -
2-3 saat civarı ama arttırmak lazım. Hedef ege tıp. Lys'de sakata gelmeyelim -
max 8 saat çalışıyorum sonrasına beyin kabul etmiyor -
Dersane-okul olsun olmasın ortalama 5 saat çalışıyorum.Konu tekrarı, yeni konu soru karışık... -
quote:
Orijinalden alıntı: MiralayTurk57
Okulda sınavlarda bitti günde en az 11 saat çalışıyorum.Tabi dershane olduğu günler 6 saat felan oluyor.8 saat uyku 5 saatte diğer şeyler.Çok çalışmalıyım zaten alt tarafı 55 gün felan kaldı.55 günü 1 seneye değişemem.YGS'de 400 puan aldım.İst. Hukuka girmem lazım ve gireceğim de.Bazen 9 saate düşüyor ama genelde 11 saat hem de gayet verimli.
Arkadaşım ben yata yata girdim YGS ye 400 aldım ygs 5'te 2 sene önceki bilgilerimle. o yüzden 400 bence az yapmışsın. Ama 11 saat çalışmayla bence kazanırsın İÜ Hukuk'u. -
quote:
Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc
6 saat fix, şaşmaz hiç
noldu bari 6 saat çalışman değdimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X