Şimdi Ara

Gündüzleri Uyuyamıyorum. Yok mu Bunun bir Çaresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ?
  • Eger gececi çalışan biri ise .Balkonda felan yatarsın.Olmazsa klima felan varsa onun altında yatarsın .Dikkat çarpmasın.
    Eger gündüz uyuma mecburiyetin yoksa uyuma .Uyku düzenin bozulur .Daha sonra geceleri uyuyamıyorum diye konu açarsın
  • ayran denedin mi ? kahve içme sessiz bi ortam olsun klimanın altına yat çok güzel uyursun veya sıcaktan mayışınca duşa gir bi güzel sonra vur kafa ohh
  • Hayır læ çalışmıyorum. Yaş 16 zaten. İstersem hiç uyumayım yine de gündüz uyuyamıyorum. Ne kadar uykum olursa olsun.

@n0y4n hiç bir şey fayda etmiyor. Zaten kahve içen birisi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentMassacre -- 21 Ağustos 2010; 13:28:36 >
  • hemen şimdi öğlenin sıcağında çık şapka gözlük takma kan ter içinde kal duşa gir yat tv falan açma seni rahatsız eden bi etken olmasın.Bende bi ara geceleri uyuyamıyordum çok kötü bi durum hap vs vs tarzı şeyler bile düşünmüştüm uyumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

hemen şimdi öğlenin sıcağında çık şapka gözlük takma kan ter içinde kal duşa gir yat tv falan açma seni rahatsız eden bi etken olmasın.Bende bi ara geceleri uyuyamıyordum çok kötü bi durum hap vs vs tarzı şeyler bile düşünmüştüm uyumak

Özel mesajını aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normaldir bende gündüz saatlerinde uyuyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-PieB

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

hemen şimdi öğlenin sıcağında çık şapka gözlük takma kan ter içinde kal duşa gir yat tv falan açma seni rahatsız eden bi etken olmasın.Bende bi ara geceleri uyuyamıyordum çok kötü bi durum hap vs vs tarzı şeyler bile düşünmüştüm uyumak

Özel mesajını aldım.

tamam o zaman bu arkadaş uyucak birazdan

• bende 16 yaşındayım 16 yıldır bi kere bile gündüz uyuyamamışımdır.
  • uykusuz olursam gündüzleri uyurum geçen hafta öğlen 1 de yatıp akşam 7 de kalktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

bende 16 yaşındayım 16 yıldır bi kere bile gündüz uyuyamamışımdır.

Aynen.

@n0y4n. Uyuyamayacağım çünkü alkol kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

bende 16 yaşındayım 16 yıldır bi kere bile gündüz uyuyamamışımdır.

Gündüzleri Uyuyamıyorum. Yok mu Bunun bir Çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 21 Ağustos 2010; 13:44:17 >
  • Alkol Ve Ayran Güzel seçim...

Elmadan Uzak durmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.